Tratament de sezon pentru un ten hidratat, curat şi întinerit! NOU!

Vremea a fost atât de capricioasă în această toamnă – am avut aer cald de primăvară, vânt de toamnă rece, ninsoare numai bună pentru Crăciun –, cu schimbări atât de drastice de la o zi la altă, încât gripele şi viruşii au avut teren liber pentru acţiune. Noi ne vom ocupa acum de tenul tău, pentru că, după cum ştiu că ştii, toate aceste schimbări bruşte sensibilizează tenul, lăsându-l uscat şi deshidratat.
E nevoie de hidratare, de exfoliere, de tratamente revitalizante!

Dimineaţa şi seara, tenul trebuie curăţat foarte bine cu un Lapte demachiant. Spre deosebire de săpun, curăţă în profunzime, respectînd pH-ul şi stratul hidrolipidic al pielii. Se aplică pe piele cu mişcări circulare, curăţînd delicat machiajul şi impurităţile.

Tot dimineaţa şi seara, e necesară şi o Loţiune tonică non-alcoolică pentru ten sensibil, este un real tratament reechilibrant, calmant, care conţine princii active anti-roseaţă, eficiente împotriva senzaţiei de piele care „trage” şi căldură – arsuri, cauzate de agenţii externi. Permite restabilirea pH-ul natural al epidermei, precum şi eliminarea reziduurilor şi urmelor de demachiant, machiaj şi poluanţi, lăsând pielea perfect curată şi proaspătă. Prezenţa beta-glucan-ului şi a extractelor de Euphrasia şi Crin Alb asigură o acţiune dublă: pe de-o parte pe cea protectoare şi revitalizantă, şi pe de alta, pe cea linistitoare şi revigorantă. Are şi acel complex de fito-endorfine vegetale, care nasc „moleculele fericirii”, conferind multă linişte şi relaxare.

Continuăm tratamentul natural cu un Gomaj revitalizant cu celule stem de argan new skin. E bazat pe eficienţa sinergiei uleiurilor de Argan, Trandafir Chilian şi Babassu care are proprietăţi nutritive, elasticizante, protective, potentaţa de acţiunea restructurantă a unui ingredient revoluţionar: celulele stem Argan, care au acţiune revitalizantă şi anti-age. Înlătură delicat celulele stratului superficial a pielii, eliberând-o de impurităţi.

images

E nevoie şi de o Cremă antiage cu acţiune preventivă pentru ten sensibil. Formulată pentru a proteja pielea mai tânără şi sensibilă, de agenţii externi şi îmbătrânirea celulară, datorită principiilor active de protecţie, calmante, hidratante şi revitalizante. Are actiune antioxidantă, datorită prezenţei unui complex multivitaminic.

Conţine “moleculele fericirii”. Întinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen. Are ulei de migdale dulci, extract de crin alb şi extract de aloe.

Pentru un aspect tot mai tânăr, recomand şi o Emulsie antiage pentru contur ochi şi ten sensibil. Bogată în extracte vegetale calmante şi decongestive, calmează imediat iritaţiile şi înroşirea ochilor. Are, de asemenea, acţiune antioxidantă şi de protecţie. Recomandată în special pentru pleoapele sensibile şi iritate, care reacţionează imediat la orice atac (aplicarea produselor cosmetice, schimbările atmosferice, poluare, lacrimi …), cu aspect de roşeaţă, iritaţie, umflături şi semne de oboseală.

Reîmprospatează, tonifică şi reduce semnele de oboseală: pleoapele apar destul de relaxate şi dezumflate. Conţine ulei de trandafir chilian.

În final, aş folosi şi un Ser antiage concentrat pentru ten sensibil. Se foloseşte ca bază pentru creme în toate anotimpurile: iarna – pentru a creşte puterea de hidratare, vara – când pielea transpiră şi tinde să respingă emulsiile de a echilibra grăsime, fără a renunţa la hidratarea necesara. Aplicaţi o puţin ser anti-age pe faţa perfect curată, masând bine până la absorbţie.
Acum, eşti perfectă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.