Uleiuri esenţiale, pentru o noapte nebună de sex

Nu e nicio exagerare: există cosmetice care te fac să vezi viaţa în roz! Ele măresc producţia de endorfine ale fericirii, astfel încât viata nu ţi se mai pare un deşert. Aşadar, nu renunţa la fericirea ta! Le poţi numi şi afrodisiace…!

Endorfina fericirii este produsă de corp când alergi, faci sex, atunci când mănânci ciocolată şi, mai nou, când sunt folosite aceste produse. În Indonezia un principiu activ reechilibrant – antistres alungă fibrele nervoase superficiale apărute la suprafaţa pielii din cauza stresului. Asiaticele au cultivat dintotdeauna cultul frumuseţii care este considerat sacru şi în strânsă legătură cu spiritul.

Iată principiile active care stau la baza cosmeticelor care aduc fericirea:

1. Fosfa Emotion – „moleculele fericirii”, un complex de fitoendorfine de origine vegetală, care conferă pielii senzaţia de bunăstare şi îi redă aspectul de prospeţime, luminozitate, o privează de semnele de îmbătrânire, de stres şi oboseală.

2. Fosfa Relax – Un principiu activ din Indonezia, pentru reechilibrare şi antistres, care alungă fibrele nervoase superficiale apărute la suprafaţa pielii din cauza stresului. Pentru o excursie la sursa de bunăstare şi de relaxare, care redă strălucirea pielii.

Sănătatea şi vigoarea sexuală aduc împăcarea de sine, iar afrodisiacele naturale ce provoacă efecte excitante vă pot garanta îndeplinirea fanteziilor. Modul activ de viaţă şi dietele rezonabile sunt cele mai bune obiceiuri pentru a obţine energia sexuală de care ai nevoie, dar aceasta nu înseamnă că nu există nimic altceva care ar putea să-ţi ofere această stare de care ai nevoie. Cosmeticele excitante ambisex pentru apetit sexual ridicat şi cresterea libidoului te aduc la extaz la fel de mult precum ciocolata şi sexul!

cuplu fericit in pat

EXEMPLE:

1. Fosfacomplex o.e. portocal amar – Ser esenţial din portocal amar, depurativ şi tonifiant, relaxant, induce fericirea şi starea de bine. Aduce un aport de energie, înlăturând melancolia şi stresul. Uleiul esenţial cu parfumul tipic proaspat şi aromatic este extras prin presare la rece din coaja fructului crescut în condiţii bio.

2. Fosfacomplex o.e. levanţică – Ulei esenţial de lavandă cu parfum floral. Induce linistea şi se extrage prin distilare din vaporii florilor. Calmeaza şi echilibrează pielea. Ideal antistres. Calmant, antidepresiv şi stimulant al sistemului imunitar.img_2976

3. Fosfacomplex o.e. roiniţă – Uleiul esential de roiniţă cu parfumul proaspăt şi lejer, asemănător cu lămâia, este extras din frunze şi din flori. Este numită ,,elixirul vietii”. Ideal antistres: întăreşte sistemul imunitar slăbit din cauza oboselii şi stresului. Relaxant, reglează dezechilibrele hormonale. Remediu optim pentru agitaţie şi insomnie.

4. Fosfacomplex o.e. mentă – Planta de mentă este cunoscută ca afrodisiac. Uleiul esenţial, cu parfum fresh şi profund, se obţine prin distilare din vaporii frunzelor.

5. Fosfacomplex o.e. piper negru – Planta de piper negru (afrodisiac natural excitant) este un arbust căţărător originar din Asia. Uleiul esenţial, cu parfum cald, intens şi condimentat, se obţine prin distilare din vapori de boabe culese verzi şi lăsate la soare pentru a se usca natural.

Dragi femei, vă doresc o seara aprinsă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.