Secretul strălucirii lui FUEGO !

Mai sunt superlative care inca nu au fost subliniate. Superlative ale anului trecut. Ale elegantei. Ale finetei. Ale detaliului care sclipeste. A vocii pe care romanii o pun la suflet.

De ceva vreme, aparitia lui Paul Surugiu – Fuego – are, cu scrupulozitatea artistului care cauta ca fiecare aparitie sa fie de neuitat, o doza de stralucire in plus. Ceva ce, daca stam sa ne gandim, este un superlativ in sine, pentru ca nicio vedeta a muzicii nu schimba opt tinute in timpul unui spectacol. Iar aceasta au alura marilor shooting-uri de moda ale Italiei.

Paul Surugiu povesteste chiar el despre recentul show de Craciun:
Da, imi place sa fiu elegant pe scena, imi place sa stiu ca ceea ce port ma avantajează si se potrivește cu imaginea si repertoriul meu. Încerc pe cât se poate sa am grija de aparițiile mele si sa fiu elegant. Hainele de spectacol sunt o investiție si au in permanenta legatura cu ideea concertelor. Am purtat tot felul de ținute si mi-a plăcut sa experimentez din punctul acesta de vedere – de la diverse pelerine, pana la haine cu lumini si broderii. De vreo patru ani sunt pe mâna doamnei Doina Levintza și a Elenei Stoica. Ele mi-au creat, in exclusivitate, mai multe ținute si a dat o cursivitate aparițiilor mele. Moda este despre cum te simți bine in ce porți, despre atitudine!

Lumea Doinei Levintza o stim si o pretuim de o viata. Ea este un reper. Faptul ca, alaturi de ea, sta priceperea, profesionalismul, finetea Elenei Stoica e acel “ceva” care in cazul lui Paul face diferenta.

Elena este cea care l-a sfatuit mereu pe Paul in privinta modului in care sa-si orienteze imaginea vestimentara. Ea este cea care ii ofera lui Paul ideile care au stat la baza schimbarii catre idea de super-star.

Ea este cea care a vegheat fiecare cusatura pe care sute de mii de oameni le-au admirat, in toata Romania. Elena Stoica, omul cunoscut pe atatea meridiane ale lumii, ca femeie de afaceri si realizator de linii vestimentare spectaculoase, atat sub brandul sau, cat si pentru nume mari ale industriei textile. O pasiune devoratoare pentru moda, pe care i-a transmis-o, iremediabil, si lui.

E un secret pe care trebuie sa-l spunem, pana la ultimul tiv.

IMG_2760      IMG_2761

IMG_2762      IMG_2763

IMG_8622

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.