La Valea cu PeștiI, am sărbătorit opt ani de iubire! Secretele unor zile de vis!

Dragostea noastra trece peste ani si, chiar daca unii nu cred, este mai frumoasa si mai rotunda decat pe 21 ianuarie 2008, cand ne-am intalnit si totul a inceput.

Fiecare aniversare este un nou prilej de iubire, dar si de surprize. Cristi a ales sa-mi cumpere o poseta superba, iar eu am gasit alt cadou.

Cu ajutorul prietenei noastre, Mihaela Proica, am pus la cale in taina un week-end pentru noi 3 – Teddy, mami si tati. Sambata dimineata, am plecat si l-am condus pe Cristi din aproape in aproape pana la Valea cu Pesti, pe Transfagarasan. Un loc absolut superb.

IMG_5840

Este un peisaj la fel de frumos ca pe Coasta de Azur, insa noi ne ingrijim infinit mai putin decat francezii de bogatia noastra… uitati cum am fotografiat lacul la opt dimineata. Aburii dadeau senzatia unui decor apocaliptic. Minunat.

IMG_5920

Pentru ca surpriza sa fie completa, am reusit, cu ajutorul lui Dan Grecu, mentorul renasterii de la Valea cu Pesti, un vizionar al turismului romanesc, sa ne cazam chiar in camera pe care au ocupat-o Madalina Ghenea si Gerard Butler.

IMG_6137

Au fost zile absolut superbe. Acest loc este minunat si TREBUIE sa ajungeti acolo. Ne-am plimbat pe Transfagarasan pana la cota 1500, unde iarna era in legea ei, intr-un decor care i-a cucerit si pe Nicole Kidman, si pe Nicolas Cage, iar Jim Clarkson a spus ca e cel mai frumos drum din lume!

IMG_5965

Oamenii de la Valea cu Pesti sunt primitori, profesionisti si foarte inimosi. Dan Grecu (pe care il vedeti in ultima poza, impreuna cu minunata sa sotie) si echipa lui ne-au facut o surpriza. A fost o seara de petrecere in care Cristi a ajutat la prepararea unui Chateaubriand foarte gustos…

IMG_5852

…dar ele, gazdele, ne-au pregatit si un tort cu fotgrafia noastra! A fost o seara minunata, dar si zile in care ne-am distrat, ne-am relaxat la bowling si piscina, dar am respirat si aer curat. Mai cald decat la Bucuresti!

IMG_5892

Pentru dragostea noastra, nimic nu e prea mult, nimic nu e prea pretios. Aceste momente de fericire am dorit sa le impartasim cu voi, prietenii nostri!
La multi ani, iubirea mea!

IMG_5857

IMG_5864

8 Comentarii

  1. Bianca Neagu - 30 ianuarie 2016 reply

    Va iubesc mult prieteni frumosi pupici !!

  2. Bianca Neagu - 3 februarie 2016 reply

    Multumesc prieteni dragi va iubesc !!

  3. Foarte frumos peisajul . Felicitari si la mai multe aniversari ! 🙂

  4. Buna oana mi-ai recomandat schema lapte demachiant dimineata si seara gel TDI ten impur dimineata si seara gel scrub ten gras zilnic seara masca de curatare de 3 ori pe săptămana crema tdl ten impur dimineata crema lipozomiala seara si ulei suprem cicatrici de 4 ori pe săptămâna seara ! E ok uleiul sa fie folosit seara dupa crema pentru ten impur dupa câteva ore de la crema ? Te pup! Si ceva pentru vergeturi !

  5. Crema tdl ten impur o folosesc acum seara e ok așa?? Si lipozomiala dimineata fiindcă mi-ai spus sa mai alternez! E ok dupa crema tdl ten impur sa masea cu ulei de 4 ori pe săptămana ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.