Vreți un secret pentru un an exploziv și bio? Vi-l scriu pe agenda mea eKarioka!

Privesc fiecare fila a agendei mele ca o noua provocare. Si va invit sa faceti mereu asa. M-am gandit mereu ca ziua are doar 24 de ore pentru a trai intens fiecare lucru pentru a-l pastra cumva in memoria unei vieti mult prea rapide, trebuie sa-l notam.

Eu sunt omul agendelor. Le umplu mereu cu tot ceea ce am de facut la Refresh by Oana Turcu si la Ardes. Si Cristi le priveste deseori cu drag, iar eu cu nostalgie.

Inceputul de an este incepuitul unei noi agende. Imi place sa le aleg foarte fumoase si au fost ani in care am cautat un ANUME tip de agenda. De vreo doi anid e zile, l-am gasit.

Ea a venit acum la mine, intr-un inceput de an plin de evenimente, prin mana lui Cristi, care a gasit-o la eKarioka.
Pasiunea mea pentru tot ceea ce este natural si autentic s-a metamorfozat intr-o agenda de culoarea pamantului, din piele ecologica. Interesant: arata impecabil si, zice Cristi, este accesibila ca pret, dar calitativ, e spectaculos. Nu am fost niciodata fana agendelor mai mari decat poseta mea, asa ca iubitul meu a ales un A5 fin, in care e loc pentru toate ideile mele.

Am vorbit destul, iata agenda mea Canyon. AICI MAI MULT.

Agenda Piele ecologica datata zilnic Canyon + pix lux Cerruti Heritage Gold - eKarioka

Vedeti un pix in imagine, nu-i asa? Ei bine, Cristi mi-a facut cadou un pix Cerruti 1881 superb, asa ca i-am intors surpriza. AICI vedeti pixul elegant care se potriveste cu agenda lui ROSIE! Vrea un an puternic, iesit din comun!

Pontul meu pentru voi ar fi sa alegeti cat puteti de repede, de AICI, agende, daca aveti nevoie. Inca se mai gasesc lucruri superbe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.