SALVATI-O PE ALESSIA!

Ne-am intalnit pentru prima oara intr-un magazin. Era ea, cea mica. O printesa. Superba, perfecta, se simtea educatia aleasa. Langa ea, copilul atat de bine crescut, mama mei. Si langa ele, bunica lor. Copilul creste superb la umbra acestor femei puternice, a unei familii pentru care munca si creativitatea au adus nemuarate impliniri profesionale.
Nu-mi vine sa cred ca aceasta secventa de rai se poate rupe. Ca o nedreptate poate distruge aceasta poza. Printr-o decizie nedreapta, statul da acest copil unui tata strain, strain de copil si de povestea care parea atat de frumoasa. Iata apelul pe care l-am primit:

“Alessia, o fetita de doi ani, este in pericol de a fi luata de la mama ei, si trimisa intr-o tara straina pentru a fi incredintata tatalui ei, pe care nu il cunoaste si care are un stil de viata controversat in Mexic.

Alessia avea doar doua luni cand ea si mama ei au fost nevoite sa plece din Mexic – un sistem care deserveste interesele celor bogati si influenti – si sa vina in Romania – ajutate de autoritatile americane. De peste doi ani familia se lupta in justitie, si cu ajutorul nostru si al lui Dumnezeu vor reusi. Alessia nu stie ca justitia romana a hotarat soarta vietii ei. Ca, desi tara de origine a tatalui, Mexic, a decis ca ea trebuie sa ramana cu mama ei, in Romania lucrurile au stat altfel.

Alessia nu va intelege de ce nu mai este inconjurata de dragostea familiei care a crescut-o, ci se va afla printre niste straini a caror limba nu o vorbeste. Va intelege doar cand este prea tarziu ca viata ei a fost pentru totdeauna afectata de o decizie a institutiilor care aveau datoria sa o apere. Alessia ar putea fi copilul oricui.

AJUTA-NE sa schimbam aceasta decizie si sa salvam un copil nevinovat. Te rugam, SEMNEAZA PETITIA ONLINE!

“Acum mai mult ca oricand, eu si sora mea am inteles ce mult inseamna cuvantul ACASA. Romania este si casa Alessiei, pe care am adus-o aici la varsta de 2 luni. Aici a spus prima oara Mama, aici a facut primii pasi, aici rade si uneori plange, dar romaneste.
Ajutati-ne pe toti sa ramanem ACASA! Nu e nicaieri ca acasa.” Monica Cristescu

Indemnam departamentul de justitie romanesc sa ia in considerare toate aspectele si detaliile furnizate de catre mama Alessiei.”

SEMNEAZA PETITIA AICI:
https://www.change.org/p/romanians-save-alessia
Link pentru facebook: https://www.facebook.com/savealessia/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.