Fă din fiecare călătorie o bucurie pentru minte, suflet și trup! Azi Hunedoara și Prislop!

O calatorie are sansa sa fie completa daca, atunci cand alegi drumul, cauti bucurie pentru fiecare particica a sufletului tau.

Ne-am hotarat, anul trecut, sa mergem la mormantul parintelui Arsenie Boca, de la Prislop, pentru a ne pune la capataiul lui sperantele si gandurile noastre.

Si pentru ca, poate, cele mai puternice dorinte au capatat contur, ne-am intors, atunci cand avem timp macar trei zile sa batem drumul (incredibil de greu, pentru soferi) pana la Hunedoara. Adica in august.

E limpede, am ajuns doua zile la rand in acel acel sanctuar al suferintei si sperantei, alaturi de mii de oameni pentru care Dumnezeu are macar o clipa, pentru a-i salva.

I-am multumit parintelui Arsenie pentru ajutor.

Aceasta calatorie, insa, a fost pentru a-i deschide orizontul lui Tudor. Fiecare drum pe care il facem are, ca finalitate, ceva mai bun pentru el.

Asa ca, in ziua primului drum catre Prislop, ne-am oprit la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde am descoperit vestigii istorice care arata excelent, puse bine in valoare, intr-un castel-muzeu care rivalizeaza cu orice loc din Europa!


Cele trei zile petrecute la Hunedoara ne-au facut sa cunoastem oameni extraordinari.

O parte din rafinamentul acesui oras frumos este dat de un om care, trecut prin experiente relevante in Occident, a ridicat cele mai rafinate si pline de gust (la propriu) locuri din oras. el este Tavi Ilca, are cel mai elegant hotel, “Bulevard“, cu un restaurant ca in inima Italiei, o pizzerie cu cele mai tari aparate pe care le-am vazut vreodata, dar si cu un bistro de elita. Bravo, Tavi!


Pentru o experienta completa – credinta, istorie, oameni interesanti, gusturi speciale -, cautati sa infrumusetati orice drum pe care-l alegeti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.