Gabriela Cristea are o surpriza pentru fiica ei! Tot ce e mai bun din migdale si cosmetica bio!

Bucuria, pentru Gabriela Cristea, este… acum. Acum, cand emotiile depasesc inaltul cerului. Acum, cand trupul sau nu este la formele pe care le-au ravnit sute de mii de barbati din toata tara. Acum, cand merseria, pe care o poate face cu maxima dezinvoltura, se dovedeste a fi un deal greu de urcat, uneori.

Dar ce fericire mai mare sa existe, pentru o femeie, cand, chiar si cand anii nu mai sunt putini, iti implinesti visul care te-a urmarit atata vreme: SA FII MAMA! Gabriela Cristea mai are foarte putin pana cand fiica ei si a ,ui Tavi Clonda va starni un rau de lacrimi in ochii lor.

Imi e draga Gabriela si am fost alaturi de ea, si cand i-a fost bine, dar mai ales cand a fost atacata public. Am intrat in caminul ei, prin intermediul produselor pe care i le-am recomandat si pe care le-a folosit, cand si-a improspatat chipul, inainte de nunta (citeste AICI) sau cand a scapat de cearcane (AICI).

 

Acum, e randul odorului ei sa aiba parte de tot ce e mai bun! Gabi se pregateste pentru tot, prin urmare, cu aceeasi incredere pe care o consolidam in ani, Asa ca, pentru micuta, Gabriela a ales sa foloseasca, pentru baite cu produse bio si prietenoase pentru ochisorii copilului, gelul-sampon bogat baby.

Pentru un masaj care face ca dezvoltarea copilului se fie cat mai armonioasa (si Tavi poate fi maseurului perfect!), un ulei bogat baby, cu migdale, va fi excelent.

Bravo, Gabi! Bravo, Tavi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.