Atenție, Bahmu!! Silviu Prigoană a rezolvat problema transpirației! Aflați și voi cum!!!

Marturisesc ca regret cand vad ceea ce se intampla intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Mi s-a parut mereu ca ei se potrivesc din multe puncte de vedere si cred ca toate certurile au sarea si piperul unei relatii cu totul atipice, dar de la o vreme, au depasit o granita a suportabilitatii.

Cu fiecare mi-a placut sa petrecem momente frumoase, impreuna, dar si separat.

Cred ca, saptamana trecuta, am intervenit in mod fericit intr-una dintre problemele pe care ei le-au invocat in direct la TV. Acum un an, Adriana a povestit – recunosc, mi s-a parut socant gestul – ca ea nu prea suporta mirosul corpului lui Silviu Prigoana, mai ales cand e cald si transpira.

Silviu Prigoana este un om care munceste mult, care a facut atat de multe in viata si – ACUM VORBESC PENTRU TOTI CEI CARE AU O PROBLEMA CU TRANSPIRATIA – exista lucruri pe care Dumnezeu ni le da si cu care nu putem negocia.

In intalnirea incantatoare pe care am avut-o cu el la Refresh by Oana Turcu, i-am dat lui Silviu Prigoana solutia pentru ca, de maine, Adriana sa nu se mai lege de transpiratie. Este solutia pe care omul de afaceri o poate lua cu el oricand si nu are nevoie de apa si sapun pentru a rezolva problema. Asadar, Silviu Prigoana are, de ieri, Elixirul de Prospetime Indelungata! Si nu e gluma, oricand poti fi fresh, caci il poti avea la tine si poti neutraliza mirosul si oferi o senzatie de prospetime!

Eu am rezolvat ceva, de aici incolo, cum ar zice eroina Simona Halep, mingea e in terenul lor!!!

10444506_703028743089927_7987199473020446311_n

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.