Trandafirul Chilian – leacul suprem pentru cicatrici și orice semn de pe corp!! Soluții de ultimă oră!!

Cristina este una dintre bunele mele prietene de pe blog care ma viziteaza la birou si cu care sunt prietena pe Facebook. Acum doua saptamani, a venit extrem de ingrijorata la mine. Mi-a aratat fata nemachiata si am vazut o arsura foarte, foarte urata. M-a rugat sa ii dau solutia. I-am dat-o. La doar trei zile dupa aceea, m-am pomenit cu ea din nou in birou. Era extrem de fericita, pentru ca arsura aproape ca disparuse!!!

Care era solutia???

Nu stiu daca ati auzit de TRANDAFIRUL CHILIAN!!! Iata-l!!

 

index

Este un arbust salbatic care creste in partea chiliana a Anzilor. Cercetarile oamenilor de stiinta de la Universitatea Conception din Chile au aratat efectul incredibil al uleiului de rosa mosqueta (trandafir chilian) pentru pielea afectata de traumatisme, cicatrici post chirurgicale, arsuri si imbatranirea prematura a pielii datorita expunerii la soare.

Impreuna cu colegii din Italia, am mizat enorm pe efectele curative ale acestui ulei si am creat un mix de uleiuri vegetale cu o ridicata putere hidratanta si nutritiva, la care am adaugat ulei de trandafir chilian, si asa s-a nascut Bio Ulei Suprem pentru cicatrici, varianta cea mai eleganta si mai eficienta a unui produs care efectiv rezolva miraculos orice semne de acest gen!!

Pentru Cristina si pentru toti cei care cred ca orice urma de pe fata poate fi eliminata, va invit sa folositi ceva BIO si SUPREM!!!

 

2380-suprem cicatrici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.