Babassu – un leac perfect din Amazon împotriva vergeturilor!! Iată cea mai nouă rețetă – uleiul suprem!

Zi de zi, suntem in cautarea unor solutii noi pentru a rezolva problemele frumusetii noastre. Si, la prima vedere, pare ca toate lucrurile s-au inventat pe lumea aceasta.
GRESIT! DACA NE INTOARCEM LA NATURA, INTOTDEAUNA GASIM UN RASPUNS IN PLUS!!

Iar acum, raspunsul pe care doresc sa il dau este pentru toate femeile (si barbatii, dar ei sunt mai putin sensibili la asta) CARE SE LUPTA CU VERGETURILE!! Viata este atat de complicata si aglomerata, incat nu avem timp sa avem grija de noi, asa ca slabim uneori abrupt, alteori adaugam kilograme si SEMNELE apar pe corpul nostru!

AM DESCOPERIT O SOLUTIE DE ULTIMA ORA!! SI VINE DIRECT DIN PADURILE AMAZONIENE!!

Va prezint, doamnelor si domnilor, Uleiul de Babassu!!!

Un arbore care creste in zona amazoniana si care ne ofera un ulei DIVIN, util in alimentatie, dar si pentru ca PIELEA SA FIE TRATATA PENTRU A-SI PASTRA TONUSUL!!

 

index

Ei bine, pe baza uleiului de Babassu, am creat un Ulei Bio Suprem pentru vergeturi.

De ce suprem? Pentru ca nu exista unul mai bun!

Este indicat in special in perioada dietelor de slabire si in perioada sarcinii, pentru a mentine tonusul si hidratarea in tesuturi si pentru a preveni aparitia vergeturilor. Contine o sinergie de uleiuri vegetale cu actiune hidratanta, nutritiva, revitalizanta.

Utilizat in combinatie cu produse pentru exfoliere a stratului cutanat al epidermei, uleiul poate contribui la ameliorarea vizibila a aspectului vergeturilor existente.

Va recomand cu toata caldura!!!

suprem vergeturi

1 Comentariu

  1. […] Zi de zi, suntem în căutarea unor soluții noi pentru a rezolva problemele frumuseții noastre. Și, la prima vedere, pare că toate lucrurile s-au inventat pe lumea aceasta. GREȘIT! DACĂ NE ÎNTOARCEM LA NATURĂ, ÎNTOTDEAUNA GĂSIM UN RĂSPUNS ÎN PLUS!! Iar acum, răspunsul pe care doresc să îl dau este pentru toate femeile (și bărbații, dar ei sunt mai puțin sensibili la asta) CARE SE LUPTĂ CU VERGETURILE!! Viața este atât de complicată și aglomerată, încât nu avem timp să avem grijă de noi, așa că slăbim uneori abrupt, alteori adăugăm kilograme și SEMNELE apar pe corpul nostru!, a scris Oana Turcu. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.