Tonifiere la perfecțiune pentru Andreea Marin!!!

Andreea Marin… la pasul urmator! Pentru cei care inca o mai vad ca “Zana”, tin sa va spun ca ar merita in continuare acest titlu, pentru ca face foarte mult bine prin proiectele sale sociale – ceea ce este exact preocuparea moderna a unei zane -, dar ca personalitate, a depasit de mult acest statut. Ma intalnesc suficient de rar cu Andreea – de doua, trei ori pe an -, astfel incat imi e tot mai limpede transformarea ei, implinirea ei continua, drumul tot mai limpede catre liniste si stabilitate. Aceasta schimbare are legatura cu faptul ca are, in fine, liniste acasa. Si un barbat de pus la rana.

Ne-am revazut la Refresh by Oana Turcu, in linistea caminului ei, si am vorbit despre toate. Am aflat, in discutiile noastre private, ca face sport si schimbarea meniului catre produse bio a facut-o sa recapate silueta care dansa exuberanta la Surprize, surprize.

Ce i-ar trebui? Cred ca ii lipseste un plus de tonus al corpului, desi variatiile ei de greutate nu au fost deloc mari. Poate doar lipsa unor masaje de tonifiere sau a sportului, pentru o perioada, pot fi compensate cu ceea ce i-am propus. Si propun, in egala masura, TUTUROR celor care doresc sa se tonifieze in scurta vreme.

Prin urmare, in fiecare dimineata si seara, trebuie doar sa va masati cu Crema Ultra Slabire (care contine si fito-endorfine vegetale, ceea ce va da da o senzatie de liniste binevenita!) si cu Crema de Tonifiere, ideala si pentru estomparea vergeturilor.

E drumul cel mai sigur!

oana si andreea marin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.