Tonifierea perfectă cu masaj, pentru Iuliana Tudor!!!

Prezentatoarea ultimului mare show pe care il mai are TVR in program este Iuliana Tudor. Am incercat sa inteleg care este secretul rezistentei si longevitatii si cred am inteles. Dincolo de faptul ca stie televiziune – dar cati stiu si nu mai sunt in prim-plan! -, Iuliana este un om foarte tenace, un spirit muncitor si, mai ales, o femeie care stie sa isi pastreze imaginea cu foarte mare atentie. Are un discurs curat care, iata, a avut succes si la telespectatorii Refresh by Oana Turcu.

Trecand la chestiuni femeiesti, Iuliana a recunoscut ca a inceput mai nou sa mearga la sala, dar este o tipa care nu e pasionata de domeniu si face mai degraba pentru intretinere. Pentru cei care lucreaza in televiziune, trebuie sa inteleg ca nu intotdeauna ai timp pentru tine, atat cat ti-ai dori.

Si cred ca aceasta concluzie e valabila pentru MAJORITATEA celor care ne citesc! Femei active, puternice, dar care nu stapane mereu pe programul lor!

Pentru Iuliana, dar si pentru toate cele care ne urmaresc si vor sa fie TONICE, solutia este, fara discutie, MASAJUL DE TONIFIERE.

Iata solutia pe care i-am propus-o Iulianei Tudor, dar si voua, TUTUROR. E ideala, pentru ca putem sa o facem siongure, acasa.

Crema de Tonifiere – dimineata, e ideala si pentru vergeturi
Ulei de Tonifiere – seara, are in compozitie morcov si germeni de grau, lasa pielea foarte fina
Crema Extraforte Tonifiere Sani si Corp Non Termo – excelenta pentru fermitate si tonicitate

Succes, doamnelor! Fermitatea e garantata!

oana si iuliana tudor1

oana si iuliana tudor2

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.