Pentru o viață fără cearcăne, soluții de ultimă oră!!!!

Il privesc pe Teddy alergând ca un spiriduş şi îmi aduc aminte de toate secvenţele minunate cu care ne luminează viaţa. Mi-am amintit ieri de călătoria teribilă pe care am avut-o cu ocazia creştinării lui.

Am plecat, pentru patru zile, de la Bucureşti către Tel Aviv, pentru ca a doua zi dimineaţa să ajungem la Ierusalim, unde ne-am oprit mai întâi, cu Teddy în brate, la Mormântul Sfânt. Apoi, am fugit la biserica românească de la Ierusalim, unde ne aştepta părintele Ieronim.

Iar apoi, am plecat către malul Iordanului, unde părintele Serafim a facut al doilea botez simbolic, vegheat de naşii săi, de părinţii şi bunicii săi. Seara, am ajuns înapoi la Tel Aviv, unde am petrecut la un restaurant superb şi elegant de pe faleza Mediteranei.

O zi ca un maraton, în care, dacă veţi vedea imaginile filmate, cearcănele inerente nu şi-au facut loc. Şi iată care a fost secretul nostru! E un tratament care curaţă pielea perfect, hrănitor pentru piele şi ideal pentru a elimina cearcănele! Vă invit la o portie de prospeţime!

Dimineaţa şi seara, ştergeţi ochii un Demachiant pentru ochi bifazic multiactiv. Să vă traduc. Acesta îndepărtează cu fineţe orice tip de machiaj fără să atace pielea fiind astfel potrivit pentru toate tipurile de piele inclusiv cea sensibilă, intoleranţa şi pentru cei care au ochi sensibili.

Acţiunea combinată a celor două etape permite eliminarea perfectă, rapidă şi eficientă a oricărui tip de machiaj inclusiv cel rezistent la apă, hidratând şi tonificând pielea în acelaşi timp.

Faza apoasă conţine substanţe hidratante şi răcoritoare care îndepărtează uşor machiajul şi impurităţile fără a usca pielea. Faza lipofilă conţine un ulei delicat şi foarte lejer care îndepărtează cu mare eficienţă chiar şi machiajul rezistent la apă .

Fără parfum pentru a minimiza riscul de alergie. Conţine fito-endorfine de origine vegetală, “ moleculele fericirii” care dau senzaţii de bunăstare şi îmbunătăţesc starea de spirit. Întinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen.

IMG_6748

Seara, dupa ce vă demachiaţi – ATENTIE, faceţi cu discheta mişcări circulare de jos în sus şi din interior spre exterior! -, folosiţi un Ulei pur de trandafir chilian.
Vă reamintesc câteva proprietăţi ale trandafirului chilian. Acesta produce ulei extras din seminţe, foarte bogat în substanţe nutritive, complexe vitaminice şi principii active antioxidante, utile şi eficace pentru piele. Factorii poli-nesaturaţi conţinuţi de acest ulei sunt consideraţi esenţiali pentru piele, având în vedere că sunt elemente fundamentale pentru membrana celulară.

Dimineaţa, după curăţarea tenului cu demachiant – ATENŢIE, faceţi cu discheta miscări circulare de jos în sus şi din interior spre exterior! -, trataţi cearcănele cu un balsam-cremă pentru ochi şi buze cu celule stem de argan. Este un produs unic, bazat pe eficientţa sinergiei uleiului de Argan, Trandafir Chilian si Babassu care are proprietăţi nutritive, elasticizante, protective potenţată de acţiunea restructurantă a unui ingredient revoluţionar: celulele stem Argan, care au acţiune revitalizantă şi anti-age. Celulele stem de Argan se alătură unui principiu activ tonifiant de derivaţie marină şi un extras de argan cu efect lifting. Are o textură lejeră care se absoarbe imediat. Este perfect ca bază de machiaj.

Acum, urmează tratamentele speciale. De trei ori pe săptămână, dimineaţa, luminaţi-vă faţa şi luaţi o porţie incredibilă de tinereţe folosind un Ser lifting instantaneu, bazat pe acid ialuronic pur. Destinde pielea , ştergând instantaneu ridurile şi semnele oboselii pentru multe ore. Serul Lifting acţionează datorită acţiunii de destindere a proteinelor vegetale ce au un conţinut în aminoacizi similar cu cel din piele .

Totodată, de două ori pe săptămână, masaţi cearcănele cu Fiole multivitaminice. E un fluid uleios în 10 fiole cu vitamina E şi vitamine din uleiuri vegetale de măsline, morcov şi germeni de grâu. Principiile active în concentraţie ridicată fac fiolele multivitaminice cu uleiuri vegetale indispensabile, atât pentru uzul în cabinete cosmetice, cât şi la domiciliu. Masaţi uşor, pentru a favoriza absorbţia.

Este drumul către un chip frumos, drag şi luminos!

1 Comentariu

  1. Studio Galati - 27 aprilie 2016 reply

    As adauga si un sfat foarte important anti-cearcane : somnul suficient. Si eu am foarte multe nopti nedormite sau dormite prea putin si pot sa zic ca se cunoaste.Dar cand nu se poate,orice sfat e binevenit. O zi frumoasa! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.