Dă restart frumuseții tale ! Un vis din confecții la tine acasă ! Cu ELENA STOICA și cu mine !

Totul a inceput ca un exercitiu de admiratie pentru o femeie care a schimbat sute de vieti si a reusit in afaceri si acum… totul a ajuns foarte departe.

De la Munchen, prietena mea Elena Stoica, un mare jucator pe piata confectiilor si un stalp al orasului Panciu, va saluta, fiind invitata la Consulatul Romaniei de Export Club Bucuresti, Brasov, alaturi de foarte multi oameni de afaceri din domenii diferite. “Am reprezentat si susținut cu mare mandrie esența industriei ușoare din Romania in materie de FASHION, in calitate de presedinta a Asociației Confectionerilor din Romania.”

Felicitari! Spun ca a ajuns foarte departe, pentru ca dorinta noastra de a ne impartasi experientele de viata si de business ne-au dus in punctul unei colaborari de care puteti beneficia voi, toate prietenele mele de pe blog si de pe facebook.

S-a nascut un proiect, din pasiunea ei pentru confectii si dorinta mea de a va schimba viata cu cosmeticele, cu gandurile pozitive ale emisiunii mele, dar si prin imaginea voastra.
Asa s-a nascut o linie de haine care imi poarta numele.

Este vital sa te simti bine in pielea ta, asa ca e bine sa dai startul unei schimbari esentiale prin look. Primiti cadou de la noi o rochie, cu o bluza, cu o esarfa, TOATE construite special pentru ca SA ARATATI BINE, indiferent daca aveti trup de manechin sau sunteti o femeie cu un aspect normal.

TOT CE TREBUIE sa faceti este sa intrati pe facebook si ele – visele mele, create impreuna cu Elean Stoica – sa ajunga la voi acasa, sub forma de cadou.
Va astept.

Elena Stoica la Munchen
FullSizeRender

FullSizeRender (1)

IMG_2338

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.