Moșul a aflat că Teddy a fost cuminte!!! I-a făcut cadoul care îl ajută să scrie la 2 ani și 4 luni!!!

De vreo patru luni, Cristi repeta mai multe piese cu Teddy, in asteptarea Mosului. Am fost cuminti, asa ca trebuia sa ne pregatim pentru venirea sa!

“Mos Craciun cu plete dalbe” se auzea inca din septembrie in casa noastra, cantat pe doua voci – una de tata si alta de baietel. Asa ca la noi a fost Craciun si cand erau 30 de grade afara! Si e tare frumos…

In seara aceasta, cand a venit Mosul, Teddy adunase, se pare, mai multe informatii decat ne asteptam! La un minut dupa intrarea lui Mos Craciun, a intrebat clar si raspicat: CADOU???

Si Mosul a stiut EXACT ce dorea Teddy!!! Trebuie sa stiti ca e pasionat nu numai sa-i faca mamei lui masaj pe picioare cu gel biogheata, ci, mai ales, de numere! Daca ati urmarit Refresh, editia numarul unu, ati observat ca recunoaste numerele de la 1 la 200! Joaca a devenit foarte serioasa. Si chiar numara lucrurile din jurul lui, asa ca nu e nici pe departe o poezioara! Ne uimeste zi de zi.

Mosul a scos din desaga o tabla mare, pe care poate pune numere cu magneti si poate scrie! Si Teddy a inaugurat-o pe loc, scriind, dupa cum vedeti, cifra 5.
Uneori, sunt efectiv uimita de asocierile din mintea unui copil de doi ani si patru luni si nu imi doresc decat sa fie un copil cu viata adevarata!
Mosule, iti multumim!!!!

2 Comentarii

  1. Bianca neagu - 26 decembrie 2013 reply

    frumoase poze

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.