Clipa în care pasiunea mea îți dă Refresh este… acum!!!

Televiziunea este una dintre marile mele iubiri. Ne-am intalnit cand aveam 18 ani si o parte din energia si sufletul meu a mers si merge catre ea. Intr-o buna zi, cand eram inca la Iasi, am parasit-o, cu sufletul indoit, pentru ca doream sa fac un succes din cosmeticele care imi schimbasera viata.

Nu stiam si nu credeam ca televiziunea va reveni in viata mea – caci in inima mea a fost mereu – pana cand l-am intalnit pe Cristi. Barbatul vietii mele mi-a schimbat pasii si impreuna cu el, televiziunea a revenit. Confidential a fost povestea iubirii noastre, a fost spectacolul vietii noastre, prin care ati vazut casatoria, nasterea baietelului si fiecare clipa de bucurie.

Viata mea profesionala ramanea insa impartita in doua. Spectacolul era Confidential, viata cotidiana e Ardes.

Antena Stars a facut un lucru care UNESTE aceste doua aripi ale profesiei mele. De astazi, din aceasta duminica, Confidential a intrat in istorie. De acum, pasiunea mea pentru frumusetea ta, pentru sanatatea ta, si cea pentru televiziune se unesc in Refresh by Oana Turcu.

De acum, ai un motiv in plus sa fim impreuna!

Refresh e locul in care te vom ajuta sa arati ca un star si vom vedea de ce orice star are aceleasi probleme pe care le ai si tu!

Sunt aici pentru voi!!!

6 Comentarii

 1. Imi place foarte mult aceasta emisine si doesc sa dau “Refresh” stilului meu de viata devenind pentru o zi Elizabeth Taylor.Sunt fascinata de imaginea ei in filmul Cleopatra . Daca cer prea mult as putea alege sa devin Angela Similea. Imi place cum cinta si cum transmite mesajul cintecelor.Pot sa enumar citeva melodii:Sa mori de dragoste ranita,Cat as fi vrut”,”Traiesc”,”Casa mea”

  • Liliana,
   Multumim !! Scrieti va rog pe facebook emisiune pagina : REfresh cu Oana Turcu .
   Va puuuppp
   Craciun Fericit !! Muktumesc mult pentru mesaj .

 2. Bianca neagu - 23 decembrie 2013 reply

  Doamne ajuta in continoare va voi fi mereu alaturi va iubesc din toata inima mea pup dulce

 3. Bianca neagu - 23 decembrie 2013 reply

  Doamne ajuta in continoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.