Dana Roba, minus 18 kilograme. Un model pentru orice femeie din lume!


Conştientizez tot mai mult că Dumnezeu m-a hărăzit cu o intuiţie specială când privesc oamenii şi se mai întâmplă ceva încă greu de catalogat – când mă gândesc la un om, cumva el vine către mine.
De ani de zile, îi spuneam lui Cristi că mie îmi place ceva în Dana Roba, deşi era în perioada ei de răzvrătire. Simţeam dârzenia, un fel foarte bătăios de a fi şi, deşi lumea o judeca, un fel drept de a vedea lucrurile, chiar şi când era ceaţă în jurul ei.
Am ştiut că va urma calea cea dreaptă şi, când deja admiram familia frumoasă cu doi copii şi cariera în make-up, relaţia dintre noi s-a născut din senin şi am apreciat o dată în plus forţa ei interioară.
Într-o bună zi, Dana mi-a zis – “Am multe kilograme în plus, dar cu ajutorul tău, o să fiu mai subţire ca acum zece ani!”.
Rar am văzut un om cu atâta ambiţie, respectând exact paşii stabiliţi împreună – cu masaj, împachetări şi control la meniu (pentru că repet, cremele nu pot arde cât poate omul exagera la mâncare! Echilibrul, cu meniu fără sacrificii şi renunţări, e o chestiune de normalitate. Şi atunci, nu slăbeşti oricum; masajul accelerează spectaculos procesul)
În trei luni, Dana Roba a slăbit 18 kilograme. Şi pentru că are încredere în reţeta succesului, îi mulţumesc că vorbeşte despre Ardes. E minunată!
Cuvintele ei spun tot:
“În fiecare seară îmi fac masaj, împachetări câte o jumătate de oră, o oră. Stau împachetată cu nămol extraforte o ora jumătate. Am un stil de viaţă sanatos. Nu ţin o cură, nu ţin gramaj la mâncare. Trebuie renunţat la dulce şi la sare. Am renunţat la dulce definitiv, însă la sare nu am putut. Am renunţat şi la carne definitiv. Sunt lacto-vegetariană acum. Vreau să continui cu acest regim de viaţă sănătos şi cu împachetările cu nămol.
Nu am nicio vergetură, nu mi s-a lăsat pielea, nu am celulită şi nu am făcut sport. Lucrez foarte mult, zilnic câte 10 ore şi nu aş avea timp de sport. Colaborez mereu cu când am întrebări. Primesc sute de mesaje de la fete cum am reuşit să slăbesc şi lumea care vine la mine se miră când mă vede. Nu le vine să creadă că am doi copii. Oana mi-a povestit despre ce inseamna un corp sanatos si ingrijit. Înainte nu mă simţeam foarte bine în pielea mea pentru că mâncam foarte haotic.
Mâncam nişte combinatii din cauza cărora corpul o luase razna, aveam hemoroizi, mă constipasem. Mâncam şnitel, orez, cartofi. Acum nu mai am nicio treabă. Şi continui să slăbesc chiar dacă mănânc banane sau orice. Înainte mă balonam foarte tare. Oana mi-a explicat tot. De la ea ştiu tot. Femeia asta m-a convins că pot sa slabesc. Recomand la orice femeie să vorbeasca cu Oana Turcu”

Cu drag.

2 Comentarii

  1. Mol ar Mihaela - 22 iulie 2019 reply

    Sunt foarte interesata de dieta Oanei Turcu, as dori detalii. Mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.