Clipa regasirii!! Fiul nostru a facut lucruri uimitoare la Kogaion Family Mastery!

Drumul catre implinirea copilului tau nu trebuie sa se opreasca niciodata!

Reusita impresionanta, pentru Tudor, a taberei organizate de Kogaion Gifted Academy la Moieciu (intr-un loc divin, Pensiunea Nicoleta!), la finele lunii iunie, ne-a indemnat sa revenim a doua oara, la ultima actiune de acest gen din 2017. Asa cum v-am povestit, dorinta de nou a lui Tudor, pofta lui incredibila de a intelege lumea, pasii spectaculosi spre maturizare, ne-au facut sa dorim o noua intalnire cu REVELATIA!

Ultima saptamana din august ne-a oferit o noua serie de intalniri de-a dreptul senzationale cu profesorul Florian Colceag, cel care optimizeaza incredibil potentialul fiecarui copil pe care societatea il apasa. Intalnirile lui cu copiii ofera sfaturi esentiale, iar seminariile cu parintii ofera o cale spre regasirea unui parinte, in ganduri, decizii si schimbari, pentru viitorul copilului!


Iulian Glita, un actor daruit cu talent si o pricepere uimitoare in slefuirea talentelor copiilor, a conceput, pentru cei peste 30 de copii prezenti in tabara, o piesa de teatru si i-a dat atata putere lui Tudor, incat acesta a intrat pentru prima oara intr-un rol pe scena!

https://www.facebook.com/kogaionacademy.ro/

Tudor este un impatimit al picturii si desenului, in ultimul an, iar Nineta Nenciu a creat cu el tablouri superbe. Pentru coeziunea familiei, am creat un tablou impreuna – noi trei! -, iar noi am creat un tablou surpriza in care el sa se regaseasca!

Cursurile de dezvoltare personala facute de Andreea Olteanu, doar cu copiii sau impreuna cu parintii, au conturat o punte in plus itnre copil, psihicul lui si dorintele parintilor.
Drumetii pe munte, foc de tabara, carnaval de final cu concursuri si, mai ales, zeci de noi PRIETENII cu oameni speciali, in sapte zile minunate! Iata sportul de dimineata!
https://www.facebook.com/kogaionacademy.ro/

Acest proiect cred ca este esential pentru societatea de maine – distorsionata si inraita de o lume construita anapaoda –  iar acest proiect, coordonat de Diana Petcu, initiator si vizionar al acestui proiect Kogaion, poate schimba lumea!
Totul e sa incepem, toti, de unde suntem!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.