Atenție mare!!! O chestie esențială pentru casa ta!!! Intră acum!

Stiti ce sunt verificarile P.R.A.M.?

Trebuie sa stiti, e OBLIGATORIU sa stiti!

Intre atatea chestiuni de genul “musai” pe care autoritatile le impun unor firme, PRAM-ul e o treaba pe care, daca nu o ai, platesti scump. Si despre care va invit, dragii mei prieteni, sa cititi si voi, pentru ca e o chestiune VITALA pentru fiecare locuinta. ADICA, PENTRU FAMILIA TA!

Am sunat la o groaza de firme care se ocupa de acest PRAM, dar pentru mine, NUMARUL UNU in materie de promtitudine si profesionalism, este cea care am gasit-o pe www.pramretele.ro. Au lucrat impecabil!

Cititi, pentru ca e ESENTIAL.

“Masuratorile si determinarile „PRAM” (Protecţie prin Relee, Automatizare şi Măsură) nu reprezinta doar indeplinirea unei obligatii legale a angajatorului, ci sunt o garantie ca instalatiile si echipamentele electrice sunt mentinute in permanenta in stare corespunzatoare de siguranta.

Verificarea periodica a instalatiei electrice are drept scop prevenirea accidentelor, cum ar fi: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie electrica, insotite de cele mai multe ori de compromiterea/distrugerea aparatelor si echipamentelor.

Dintre cauzele care conduc la deteriorarea instalatiilor electrice si echipamentelor mentionam: incarcarea excesiva a circuitelor electrice, utilizarea unor echipamente cu grad de uzura avansat, imbatranirea izolatiei la cablurile electrice sau a conductoarelor, coroziunea, legaturi imperfecte sau defectuoase etc.

Defectiunile instalatiilor electrice si echipamentelor pot fi detectate printr-o serie de masuratori, denumite generic PRAM, care vizeaza: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurtcircuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de lucru si protectie.

Pentru aceste masuratori si determinari folosim aparatura de ultima generatie, certificata metrologic potrivit cerintelor legale in vigoare.”

Cautati neaparat www.pramretele.ro

5ed861fb934920730cfe25b7346a3b1f-6836337-700_700

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.