Anticădere păr – ULTIMA ORA!!!

Am observat, în ultima vreme, un val de vedete masculine care doresc să recapete podoaba capilară din adolescență, aşa că asistăm la o invazie de implanturi. Unele dintre ele, după cum ați văzut, destul de nereuşite… In egală măsură, zeci, sute de femei apelează la diete drastice care au ca urmare căderea părului.

Graba cu care dorim să rezolvăm în chip radical şi rapid înlătură deseori soluția naturală care ar putea rezolva problema fără operații, chinuri şi bani mulți plătiți.

EXISTĂ O POVESTE DE SUCCES!! O ŞTIU, AM VĂZUT CU OCHII MEI DE SUTE DE ORI CUM ACEASTA POVESTE DE SUCCES A DAT ROADE!!!

Povestea de succes a început să fie scrisă în America de Nord, în dunele de nisip de pe coasta Atlanticului şi în apropierea plajelor din Florida. Sau în Caraibe si Yucatan. E un copac de 4-6 metri înălțime, cu tulpina ramificată, frunze înguste verzi-gălbui, în formă de evantai şi flori de culoare violet-deschis, aşezate în ciorchine. Această minune a naturii se numeşte ştiințific Serenoa Repens, în româneşte palmier pitic.

Ingredientele active din palmierul pitic includ ulei volatil, ulei gras, fitosteroli, polizaharide, taninuri, compuşi sterolici și substanțe estrogene, o mare varietate de acizi graşi saturați şi nesaturați.

Puneți alături de acesta o combinație de argan, rozmarin şi alte miresme şi IATĂ REŢETA CARE A AJUTAT O SUMEDENIE DE VEDETE SĂ STOPEZE CĂDEREA PĂRULUI.

Pasul 1 – Masaj capilar zilnic cu balsam de rozmarin. Când şi unde? Inainte deşamponare. Sau în perioada în care apar semnele clare ale căderii părului sau, când e cazul, în zonele cu calviție.

Balsamul de rozmarin, în paranteză fie spus, e un panaceu universal. Cremă termogenică pentru masajul local, pe bază de rozmarin şi camfor natural, are un efect curativ în dureri musculare, articulare, nevralgii, inflamaţii şi, evident, în tratarea calviţiei. Atenţie: aplicarea produsului generează senzaţie locală de căldură şi înroşire destul de intensă. Acest efect voit dispare după câteva minute. Evitaţi contactul cu ochii şi mucoasa, ţineţi departe de copii. Evitaţi uzul pe pielea foarte sensibilă.

Pasul 2 – Spălare cu un şampon de strălucire Argan cu ulei de argan şi ceai alb.Acest şampon este hidratant şi nutritiv, ideal pentru părul uscat, degradat şi cu varfurile despicate. Dă strălucire şi vigoare. Nu îngraşă parul. Uleiul biologic de Argan conține foarte multi acizi nesaturați şi vitamina A, E şi F ce dau proprietățile hidratante nutritive şi protejează de agresiunile externe.

Pasul 3 – Se aplică peste părul uscat pe lungimea firului o Cremă Renegerantă Tricoactivă, vreme de 7 minute, şi se masează.

Această cremă pe bază de proteine de soia are efect tonifiant puternic, dând volum şi vigoare părului. Descurcă foarte bine părul, uşurând pieptănarea. Conţinând henna, dă luciu părului, fără a colora. Uz: se aplică o „nucă” de tratament pe părul spălat, se lasă cateva minute şi se clăteşte bine cu apă. Se usucă. Ideal pentru părul ondulat, creţ. Evitaţi contactul cu ochii.

Pasul 4 – După tratamentul cu crema, se aplică la rădăcina fiole Kerafil. Apoi se usucă părul. Tratează parul şi pielea capului (mai exact cojile care apar la rădăcina firului de păr) şi reduce vârfurile duble pană la 30%. Repară daunele cauzate de tratamentele chimice sau mecanice, dând strălucire şi splendoare. Opreşte uscarea pielii capului şi formarea cojilor. Conţine urzică, vitamina B5, cheratină.

Pasul 5 – la final – LOVITURA DE GRATIE – o Loţiune Anticădere par cu serenoa repens – zilnic, aplicată la rădăcina firului de păr. Andrei Duban a pariat pe ea.

duban

Această loţiune are un tezaur în compozitie: Serenoa Repens, hrean, castan de India, ginseng şi vitamina B5. Se poate aplica si de 2 ori pe zi. Se pun 50 de picături de loţiune direct pe pielea capului, pe părul uscat, masând delicat timp de cateva minute cu vârful degetelor. Tratament: 90 de zile, întrerupere 30 de zile, reluare 45 de zile. Agitaţi înainte de folosire.

Pentru căderea părului în perioada sarcinii, fiolele şi samponul pot fi suficiente.

Rezultatele vor fi incredibile! Veți vedea cum creşte păr acolo unde nu credeați căse mai poate.

Este o soluție perfectă pentru revigorarea părului. Celor care s-au obişnuit cu cheliaîi sfătuiesc să se dezobişnuiască.

Succes!

Vă invit să încercaţi şi apoi să îmi spuneţi părerile voastre pe oana@ardes.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.