Atenție viitoare mămici ! Antivergeturi, anticelulită, controlul greutății !

Viaţa poate fi, uneori, atât de imprevizibilă. Ai un vis, dar Dumnezeu îţi dă ocazia să ţi-l împlineşti mult mai repede decât te aşteptai. Cel de Sus te-a pus pe listă, draga viitoare mamica, iar eu sunt aici sa te ajut.

Un ingredient al frumusetii tale, înainte de sarcină, poate fi masajul, şi chiar cel cu o cremă extraforte pentru slăbire termo. E o combinaţie minunată de alge iodate, camfor natural, mucozaharide, centella asiatică, castan de India, hamei şi săruri organice ale iodului.

Nu e un secret pentru nimeni, dragi mămici şi viitoare mămici, că produsele termo nu sunt recomandate în perioada sarcinii, aşa că, am schimbat, pentru următoarele luni, crema pentru varianta potrivită perioadei.

Însă, pericolul apariţiei vergeturilor este acum foarte mare. Fluctuaţiile de greutate sunt un teren propice. Reţeta personalizata pentru Valentina Pelinel a fost concepută acum trei luni!
Dimineaţa, poti începe cu o cremă extraforte pentru slăbire care îmi poartă numele! Are ulei de argan şi acid ialuronic, ulei de semințe de jojoba, cofeină, ceară albă, ulei de măsline, extract de frunza de viţă de vie, extract de aloe vera, extract de castan de India. Lasă pielea fina şi elastică, remodelează silueta şi atenuează celulita.

E nevoie apoi, dimineaţa şi seara, de o cremă extraforte de tonifiere pentru sâni şi corp non termo, pe bază de colagen, elastină şi mucopolizaharide.

Cea mai bună prietenă a mea în perioada sarcinii a fost însă o crema anticelulită şi antivergeturi cu iederă, despre care v-am mai povestit. Şi pe care o foloseam în fiecare seară. Iar după aceasta, e ideală folosirea unui ulei de tonifiere. Conferă epidemei fermitate şi tonifiere. Cu placentă hormonală, ulei de morcov, ulei de germeni de grâu.

Aş recomanda cu căldură şi folosirea unor fiole cu colastin. E un ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină pentru tonifierea sanului şi reducerea vergeturilor. Se întinde ca o mască pe şolduri, burtică şi sâni şi după 20 de minute se înlătură.
SUCCES!!!

antena_stars-620x505

4 Comentarii

  1. Studio Galati - 10 iunie 2016 reply

    Multumim pentru sfaturi ! Sunt unele femei care dupa ce nasc ,arata foarte ,foarte bine . Nu au nici una din problemele enumerate mai sus. Care sa fie secretul lor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.