Romică Țociu votează Palmierul Pitic, pentru un păr ca pe vremuri

Romica Tociu are toate motivele sa fie un barbat adulat de femei. Fermecator e, celebru e, prosper e, acum ca a slabit, cred ca Nicoleta, sotia lui, trebuie sa-si ia o pusca cu un calibru mai mare, ca sa-l pazeasca de sirene!!

Glumesc… Romica stie foarte bine ce are de facut, dar schimbarea lui de silueta este absolut spectaculoasa, desi, daca m-ati intreba, dupa gustul meu era bine si inainte. Ati mai aflat ca eu nu am niciodata fana barbatilor slabanogi, de aici se explica si faptul ca iubesc un barbat bine facut, uneori chiar rotunjor… Acum, dupa ce a venit de la detox, de la Sianji, e suplu!

Ei bine, ce-i mai trebuie lui Romica Tociu sa fie cu adevarat perfect? Am vorbit la Refresh despre toate acestea si i-am spus ca ii lipseste sa isi refaca in mod natural podoaba capilara. Inteleg ca e o moda sa mearga multi prin tari straine la implanturi, dar jur, trebuie sa ma uit cu mare atentie ca sa vad diferenta dupa operatii.

oana si romica tociu

Cred in continuare, si cred ca l-am convins si pe Romica, in solutiile naturale. Ce creste de la Dumnezeu, ramane de la Dumnezeu. Ce pune mana omului, nu ramane vesnic. Si nu sunt vorbe, ci chiar fapte. As vrea, intr-o zi, sa va pot destainui lista numeroasa a persoanelor care au reusit sa recapete podoaba capilara cu ajutorul palmierului pitic, dar pentru acest lucru, ar trebui sa am permisiunea lor.

Asadar, neaparat votati palmierul pitic!

Pasul 1 – Balsam de Rozmarin  – masaj capilar inainte de sampon

Pasul 2 – Sampon Serenoa Repens  – spalare

Pasul 3 – Kerafil Forte  – fiole folosite dupa spalarea si tamponarea parului

Pasul 4 – Lotiune Serenoa Repens  – zilnic, aplicata la radacina firului de par uscat.

Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.