Exclusiv – Cum s-a refăcut Laurette după scandalul arsurilor – Antivergeturi și Ultra-modelare!!

Ceea ce se intampla aici, in linia mea de comunicare permanenta cu voi, nu ramane niciodata fara ecou.

Imi aduc aminte cu oroare de imaginile pe care Laurette le facea publice acum 3 ani, dupa ce incercase, prin metode invazive, sa scape de vergeturi si fusese efectiv nenorocita de niste oameni nepriceputi. Arsura aceea a lasat urme grele atat pe corpul sau, dar si in psihicul unei femei care dorea, la scurta vreme dupa sarcina, sa arate din nou bine pentru a urca din nou pe podiumurile de moda.

Apelul meu de solidaritate de acum 3 ani a intarit si mai mult legatura mea cu ea. Ne-am revazut si in fata camerelor de luat vederi, la emisiunea mea, dar am vorbit foarte mult prim mesaje, sfatuind-o sa rezolve toate semnele acelei barbarii prin multa rabdare si tratamente care sa se intinda pe o durata mai lunga, dar care sa rezolve in profunzime problemele.

Pentru modelarea coprului sau, Laurette nu mai merge la asa-zisi specialisti, ci foloseste un namol pentru ultra-modelare, care combina uleiul de jojoba cu extractul de castan si complexul fosfaelast. Iata, vi-l prezinta chiar ea!

oana si laurette 1

Neincrederea ei, dupa incident, a fost mare, legat de orice tratament, dar s-a convins, in timp, ca recomandarile mele o fac sa isi revina. Asa ca a folosit, pentru a estompa pana la disparitie vergeturile Crema anticeliluta si antivergeturi cu iedera, in fiecare dimineata si Crema de tonifiere, seara. De asemenea, seara e nevoie si de un masaj cu Bio ulei suprem vergeturi.

Felicitari, Laurette!!

2 Comentarii

  1. Corine kiener - 22 ianuarie 2015 reply

    Buna seara,ce produse recomandati in timpul sarcinii impotriva cellulites si vergeturilor?Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.