Tonus perfect pe plajă? Chiar acum! Plus 30% reducere!

Sigur că sportul ar trebui să fie activitatea care nu numai că ne face mai sănătoşi, dar ne lungeşte şi viaţa. Ce ne facem însă dacă nu avem timp? Iar mama natură nu a dat tonus cum ne-am dori… Ei bine, cel mai relaxant şi mai simplu ar fi să facem masaj, iar în privinţa acestui aspect, am recomandările ideale pentru voi.

1. Dimineaţa, după duş, folosiţi un Balsam de corp pentru tonifiere catifelant
Mulţumită formulei sale bogate, balsamul ajută la obţinerea rapidă a fermităţii pielii şi are o acţiune hidratantă, nutritivă, restructurantă. Readuce pielea într-o stare extrem de catifelată şi tonică.Este ideal ca tratament zilnic, după duş sau baie.

Principii active: unt de Karite, ulei de Jojoba, ulei de Macadamia, vitamina E, extract de Crin Alb, extract de Nuferi, ceara de albina, matase hidrolizata, acid ialuronic, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian, ulei de Babassu, celule stem de Argan.

SONY DSC

2. Seara, faceţi pentru ultra-modelare împachetări cu un Nămol
Este o cremă inovativă, uşor de aplicat, se absoarbe rapid prin masaj şi nu necesită clătire.Acţiunea sa elastiticizantă şi tonifiantă se datorează componentelor din fosfaelast (extras din alge roşii) şi a extractului de castan care se combină cu uleiul nutritiv de jojoba.

Spre deosebire de nămolurile tradiţionale, aceasta e usor de folosit deoarece nu necesita îndepărtarea prin clătirea cu apă, ci este de ajuns să se maseze până la absorbirea completă după timpul de expunere. Redă pielii elasticitatea şi tonusul, face pielea mai tonică, catifelată şi elastică.

Se aplică un strat de cremă, se înveleşte porţiunea respectivă cu folie şi se lasă să acţioneze, după care se masează până când se absoarbe complet.

3. După împachetări, mai recomand, pentru un rezultat rapid de tonifiere, şi folosirea unui Gel de corp cu efect imediat de lifting
E un gel exclusiv cu efect de netezire şi întindere. Este perfect pentru zonele critice (decolteu, interior braţe, interior coapse). Absorbţia rapid permite ca persoana care îl foloseste să se poată îmbrăca imediat după utilizarea produsului. Principii active: acid ialuronic, extract de Crin Alb, extract de Nuferi, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian, ulei de Babassu, celule stem de Argan.

Toate doamnele care îmi scriu aici, pe facebook Oana Turcu sau comandă aceste produse pe site-ul meu primesc 30% REDUCERE!!! Oferta e limitată!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.