Silvia Pop a marit placerea!

Acum cate zile, a trecut pe la mine Silvia Pop. O stiti bine din ziarele mondene. Acum, se simte mai fericita ca oricand, de cand a intrat in viata ei fiul lui Dinu Patriciu. Silvia insa a fost mereu o femeie extrem de atenta cu tot ceea ce inseamna ingrijirea personala, dar si cu produsele care-i pot face viata mai frumoasa.

Cred ca doreste sa atinga fericirea maxima cu iubitul ei, pentru ca a dorit sa incerce produsele din seria Spa The Body and Soul Specialists, cunoscute si sub numele de cosmetice inteligente. Ele iti induc fericirea, prin producerea de endorfine. Am sa revin pe acest subiect.

Silvia a luat de la mine cateva uleiuri pentru marirea libidoului. Am senzatia ca a dormit mai putin, in ultimele nopti, iar insomnia a fost cu spor…

4 Comentarii

  1. Spa The Body and Soul Specialists – nu am reusit sa gasesc aceste produse pe site, nici cele pentru marirea libidoului pe care le ati mentionat.Banuiesc ca sunt bune in viata unui cuplu, nu doar pentru femei.Multumesc.

    • Gasesti produsele pe http://www.ardes.ro la linia SPA , prima linie din bara. Cauta Uleiuri Esentiale .Da sunt excelente pentru cresterea libidoului in cuplu .Conditia e sa le foloseasca cu masaj corporal ambii parteneri .

  2. Multumesc pentru raspuns.Frumos blog, si al sotului la fel.

  3. Am citit intr-o revista un interviu despre serul de buze care le mareste in 2 saptamanisi crema cu ciocolata pentru celulita si vergeturi..de unde le pot lua pentru ca nu le-am gasit pe site

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.