Sănătate, urgență maximă! Episodul 4: Nu renunța la fericirea ta!

Nu e nicio exagerare: exista cosmetice care te fac sa vezi viaţa în roz ! Ele maresc producţia de endorfine ale fericirii, astfel incat viata nu ti se mai pare un desert. Asadar, nu renunta la fericirea ta! Le poti numi si afordisiace… 

Enorfina fericirii este produsă de corp când alergi, faci sex, atunci când mănânci ciocolată şi, mai nou, când sunt folosite aceste produse. În Indonezia un principiu activ reechilibrant – antistres alungă fibrele nervoase superficiale apărute la suprafaţa pielii din cauza stresului. Tot in Indonezia, spiritualitatea este parte din viaţa de zi cu zi, prin ritualuri şi ceremonii care vizează desfăşurarea de fericire, armonie şi pace interioara a femeii. Asiaticele au cultivat dintotdeauna cultul frumuseţii care este considerat sacru şi în strânsă legătură cu spiritul.

Iată principiile active care stau la baza cosmeticelor care aduc fericirea :

1.Fosfa Emotion – „moleculele fericirii”, un complex de fitoendorfine de origine vegetală, care conferă pielii senzaţia de bunăstare şi îi redă aspectul de prospeţime, luminozitate, o privează de semnele de îmbătrânire, de stres şi oboseală.
Endorfinele sunt neuropeptide mici care se pot lega de receptorii endogeni prezenţi în SNC, generând senzaţia de bunăstare, îmbunătăţesc starea de spirit, fericire şi efecte analgezice. Pentru a confirma interacţiunea continuă între piele şi sistemul nervos, au fost recent descoperite în melanocite, keratinocite şi fibroblaste receptorii specifici de endorfine; la acest nivel, endorfinele mentin pielea într-o stare bună, creascand productia de colagen si favorizand hidratarea. La nivelul cutanat, producţia de endorfine, plecând de la precursoarele lor (POMC), este stimulată atât de factori interni, cât şi externi, printre care, de exemplu, lumina solară.

2.Fosfa Relax – Un principiu activ din Indonezia, pentru reechilibrare şi antistres, care alungă fibrele nervoase superficiale apărute la suprafaţa pielii din cauza stresului. Pentru o excursie la sursa de bunăstare şi de relaxare, care redă strălucirea pielii.

Sanatatea si vigoarea sexuala este identica cu impacarea de sine, iar afrodisiacele naturale ce provoaca efecte excitante va pot garanta indeplinirea fanteziilor dumneavoastra. Modul activ de viata, dietele rezonabile, si asigurarile sunt cele mai bune obiceiuri pentru a obtine energia sexuala de care ai nevoie, dar aceasta nu inseamna ca nu exista nimic altceva care ar putea sa-ti ofere aceasta stare de care ai nevoie. Creme excitante ambisex pentru excitatie puternica, imbunatatire act sexual si dorinta de sex, apetit sexual ridicat ,cresterea libidoului.Acestea sunt cosmeticele ( uleiuri esentiale naturale )care te fericesc mai mult decât ciocolata si sexul.

Fosfacomplex o.e.portocal amar

Ser  esential din portocal amar , depurativ si tonifiant , relaxant , induce fericirea si starea de bine.Aduce un aport de energie inlaturand melancolia si stresul. Uleiul esential cu parfumul tipic proaspat si aromatic este extras prin presare la rece din coaja fructului crescut in conditii bio.

Fosfacomplex o.e. levantica

Ulei esential de lavanda cu parfum tipic dulce erbaceo – floral. Induce linistea si se extrage prin distilare din vaporii florilor.Calmeaza si echilibreaza pielea . Ideal antistres. Calmant , antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar .

Fosfacomplex o.e.roinita.

Uleiul esential de roinita cu parfumul proaspat si lejer asemanator cu lamaia este extras din frunze si din flori. Este numita ,,elixirul vietii,,.Ideal antistres : intareste sistemul imunitar slabit din cauza oboselii si stresului. Relaxant si regleaza dezechilibrele hormonale.Remediu optim pt agitatie si insomnie.

Fosfacomplex o.e. menta

Planta de menta este prezenta in toata lumea si este cunoscuta ca afrodisiac.Uleiul esential , cu parfum fresh si profund se obtine prin distilare  din  vaporii frunzelor.

Fosfacomplex o.e. piper negru

Planta de piper negru (afrodisiac natural excitant) este un arbust catarator originar din Asia , astazi cultivat in toata fasa tropicala .

Uleiul esential , cu parfum cald, intens si condimentat, se obtine prin distilare din vapori de boabe culese verzi si lasate la soare pentru a se usca natural.