Sănătate, urgență maximă! Episodul 3: Cum ne apărăm pielea de frig?

Iarna pe cat este de frumos anotimpul pe atat este de dificil pentru pielea noastra . Frigul sensibilizeaza pielea si devine usor iritabila. Din acest motiv nu este indicata folosirea parfumurilor fara alcool. ,,Bunica” punea la macerat leustean, busuioc si rozmarin. Acum ce facem?

Inainte de culcare dupa baia in covata picura pe perna licoarea iubirii, bunica aplica in dosul genunchilor, al lobului urechii . Artizanal si astazi se face Hidroparfum .  Alcoolul din parfum este otrava pentru piele .
Folositi doar hidroparfumuri ( parfumuri care folosesc in mod artizanal apa in locul alcoolui ) . Hidroparfumul din patchouly, santal, plante aromate, ceai de africa creat in functie de zodie. Are rol de improspatare si de echilibrare a phului si starii de spirit.

HIDROPARFUM

Parfum fară alcool cu bază apoasă ideală pentru toate anotimpurile şi toate vîrstele.Vaporizat pe tot corpul, dă o plăcută şi persistentă prospeţime lăsând pielea moale şi umectată.Plantele de mai sus au si rolul de elimina mirosul de transpiratie si de a preveni oxidarea enzimelor produse de corp deci mirosul urat de transpiratie.

O alta metoda rapida care are la origine leacurile bunicii este  APĂ BOGATĂ DE TRANDAFIRI CU VITAMINA E Cel  mai delicat tonic şi demachiant, din petale de trandafiri şi vitamina E, ce respectă tradiţia antică a cosmeticii şi erboristeriei. Folosită încă din antichitate de regi şi regine.

Mirosul neplacut de transpiratie este eliminat si combatut doar de plante . Pentru ca in compozitia cosmeticelor pline de chimicale se gasesc exact ingredientele ce produc oxidarea enzimelor . Asadar prod cosm chimice sunt ca bauturile carbogazoase , produc dependenta si fac mai multrau decat bine .

ELIXIR DE PROSPEŢIME ÎNDELUNGATĂ

Spray ecologic, fără gaz, ce neutralizează mirosurile neplăcute. Deodorant cu dublă acţiune: 1) Previne formarea mirosurilor; 2) Elimină mirosurile deja existente. Cu: gălbenele, ghimpe, vitamina E şi substanţe naturale neutralizante. Asigură o prospeţime naturală şi de durată pentru întreaga zi. Elixirul acţionează pe două fronturi: deodorant şi neutralizant. Acţiunea deodorantă are un efect lung şi sigur. Acţiunea neutralizantă elimină instantaneu, în caz de urgenţă, mirosurile neplăcute deja existente, cauzate de o exudare intensă „accidentală”. Este produsul făcut pentru a te simţi mereu sigur de propria prospeţime şi poate fi aplicat în orice moment al zilei şi în afara casei.
Inca un argument contra alcoolului este deocrema – deodoranul natural sub forma de crema .

DEOCREMĂ CU FRUCTE ORIENTALE, MUŞCHI ALB, SANTAL

Deodorant în cremă, ce lasă pielea să respire, împiedicînd însă formarea mirosurilor neplăcute. Protejează îndelung şi în mod natural. Deocrema acţionează prin evitarea cauzei mirosurilor urîte: oxidarea şi degradarea enzimatică a sudorii. Maximă eficienţă datorită prezenţei acidului citric şi a vitaminei E. Uz: se aplică 1 cm de Deocremă; nu se masează, ci se distribuie prin căldura corpului. Ideal pentru axilă, tălpi, zona inghinală, submamară, mîini. Parfumat cu diverse arome: Fructe Orientale, Mușchi, Lemn și Specii, Mușchi Vanilat, Muşchi Alb, Santal, Neutră.

DEOCREMĂ CU MUŞCHI VANILAT, MUŞCHI, LEMN ŞI SPECII

Deodorant în cremă, elixir de lungă prospeţime, cu aloe, ce previne formarea mirosurilor. Senzaţia magică de a te găsi la penumbra secretă a unui arbore silenţios, unde apele proaspete de izvor vestesc primăvara. Cu acid citric şi vitamina E. Acţiune prelungită şi naturală. Nu blochează transpiraţia. Nu conţine vaselină, parabeni, alcool, glicol propilenic. Acţionează evitînd cauza mirosurilor neplăcute, limitînd oxidarea şi degradarea enzimatică a sudorii. Adecvată pentru tălpi, sub braţ, zona submamară, inghinal şi alte pliuri ale pielii. Parfumat cu diverse arome: Fructe Orientale, Muşchi, Lemn și Specii, Muşchi Vanilat, Muşchi Alb, Santal, Neutră

4 Comentarii

  1. Oana unde gasesc si eu sa cumpar hydroparfum?

  2. Buna Oana imi poti da un link cu hydroparfumul cu nu il gasesc pe site.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.