Sănătate, urgență maximă! Episodul 1: Igiena intimă

Vreau sa va ofer in serial cateva sfaturi pe care le descopar ca sunt mai mult decat urgente, avand in vedere problemele frecvente pe care mi le spun cei care vin la showroom. Prima postare pe aceasta tema este despre IGIENA INTIMA.

O igiena intima precara poate crea mari probleme, cum ar fi infectiile vaginale, cistitele sau iritatiile vulvei al caror tratament este costisitor si de lunga durata, cu pericol de recidivare. De aceea, pentru a evita neplacerile, este absolut necesar sa cunoasteti cateva reguli generale. In comert se gasesc acum foarte multe produse destinate igienei intime: geluri, sapunuri. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti cat mai multe si in abundenta. Se poate face igiena doar cu ajutorul unui sapun cu ph potrivit. Nu orice produs ajuta, poate sa contina unele substante agresive cu organismul tau.

Astfel va recomand INTIM BIO CU OVĂZ, PANSEA ŞI SÎMBURE DE GRAPEFRUIT este un gel de duş pentru igiena intimă, cu ovăz, seminte de grapefruit şi pansea (trei-fraţi-pătaţi) din culturi biologice. Asigură  protecţie şi prospeţime îndelungată, previne înroşirile şi iritaţiile provocate de agenţi externi. Prezenţa acidului lactic menţine PH-ul fiziologic în zonele intime, mărind puterea naturală de apărare a corpului. Testat dermatologic. Fără glicol propilenic, fără SLS şi SLES (lauril de sodiu şi laurileter sulfat).

Pentru a elimina mirosurile neplacute va ajuta DEOCREMĂ  MUŞCHI, LEMN ŞI SPECII , deodorant în cremă, elixir de lungă prospeţime, cu aloe, ce previne formarea mirosurilor. Senzaţia magică de a te găsi la penumbra secretă a unui arbore silenţios, unde apele proaspete de izvor vestesc primăvara. Cu acid citric şi vitamina E. Acţiune prelungită şi naturală. Nu conţine vaselină, parabeni, alcool, glicol propilenic. Adecvată pentru zona submamară si  inghinala. Parfumat cu diverse arome: Fructe Orientale, Muşchi, Lemn si Specii, Muşchi Vanilat, Muşchi Alb, Santal, Neutră.

Pentru igiena zilnica – INTIM   – spumă cremoasă detergentă, pentru igiena intimă, cu pH uşor acid. Are un uşor efect deodorant. Antimicotic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.