In memoriam: o dupa-amiaza la Paris cu Karl Lagerfeld

A fost un vis si ceva, ceva dureros m-a facut sa ma trezesc din el! Visul unei zile in care am respirat alaturi de el in Templul Zeilor.
Pasiunea pentru moda mi-a adunat, in ultimii ani, eforturile si emotiile in zeci de cautari ale perfectiunii in social media si presa. Efortul meu nu a fost in zadar, pentru ca in octombrie 2018, am primit prima doza de fericire: o invitatie din partea echipei Chanel Milano de a veni la Paris. Chanel Fashion Show pret-a-porter pentru primavara-vara 2019 urma sa se desfasoare sub ochii mei. Eu, in inima brandului care da ora exacta a elegantei in lume? A fost cea mai frumoasa confirmare a pasiunii mele pentru eleganta.

Intr-o toamna nefiresc de rece pentru luna octombrie, am pasit, alaturi de avangarda fashion-ului, catre Grand Palais, acolo unde urma sa vad pe viu atingerea de geniu a lui Karl Lagerfeld pe care o admiram de atatia ani. Am savurat, alaturi de minti creative si criticii cei mai valorosi, o colectie in care Chanel era Chanel, dar era mereu altceva. Fresh, neasteptat si totusi egal cu istoria sa.

Am admirat prospetimea lui Karl Lagerfeld, la o varsta venerabila, si m-am bucurat sa trec pe langa el, dupa ce salutase o lume intreaga la finalul colectiei.
Am comentat cu pasiune avalansa de fericire, culoare, spirit, la restaurantul “L’Avenue”, de pe Avenue Montaigne, impreuna cu o selectie extrem de aleasa de influenceri si oameni-cheie din echipa Chanel, dupa incheierea colectiei.

Asistam insa la un moment istoric si as fi vrut sa nu fie astfel. A fost ultima colectie Chanel patronata de unicul Karl Lagerfeld – un vizionar cum rar a avut lumea modei.
Poate ca Dumnezeu a privit suma mea de emotii si mi-a oferit raspunsul: vino sa vezi ultima mare simfonie a marelui Creator!
Daca as fi putut fi acum intr-unul dintre magazinele in care se afla o carte cu gandurile fanilor pentru Karl Lagerfeld, as spune doar atat: “You are my inspiration!”
Multumim pentru frumusete, Karl Lagerfeld!

1 Comentariu

  1. Oana sunt disperată. Am 25 de ani si nu mai scap de acnee, sunt bube mari, dureroase, si imi iasa in continuu,la orice doctor merg doar medicamente primesc!!! Nu mai am solutii. Fata mea este foarte grasa, ma trezesc dimineata cu fata uleioasa. Ajuta-ma te rog. Nu mai am speranta. Fața e plina de semne si bube mari, imi e rusine de mine. Ajuta-ma te implor..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.