Îi recomand pe specialiștii care au salvat dantura bunicii mele!! Din Constanța!!!

Vreau sa va propun, din tot sufletul, o echipa de profesionisti care i-au facut zilele mai frumoase bunicii mele, la frumoasa si venerabila varsta pe care o are!

Trebuie sa va spun ca, de la o vreme, are probleme cu dintii si nu stiam cum sa o scot la capat, mai ales ca ea sta la Constanta!!! Norocul meu si al ei a venit chiar in apropierea casei noastre, pe bulevardul Ferdinand! Probleme de-o viata au fost rezolvate!! Pentru ca le sunt datoare moral acestor oameni care m-au impresionat cu profesionalismul lor, va ofer date importante despre ei.

Cabinet Stomatologic “Dentis” Srl, cu sediul pe B-dul Ferdinand nr. 87, bloc A4, ap. 2, Parter, Constanta, ofera servicii dentare calitative la un pret foarte redus.


Serviciile sunt decontate prin Casa de Asigurari pentru cei care platesc contributiile medicale la stat!

Medicii cabinetului sunt specializati in Stomatologie Pediatrica (pedodontie), Parodontologie, Endodontie si Implantologie!

Persoane de contact: Dr.Dumitrescu Ana (medic primar dentist), Dr. Dumitrescu Oana (medic dentist) si Dr. Ilia Zoica (medic specialist)! Telefon: 0722898436, 0723577994 si (0722) 642 760!

Recomandam cu caldura!

Cautati si pe facebook Dentis Constanta!!!

2 Comentarii

  1. emil rotea - 26 iulie 2014 reply

    Cine este Oana Turcu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.