Curățați apa de la robinet cu un aparat foarte bun! Și cu un preț bun!!

Cativa prieteni imi spuneau recent ca si-au montat un purificator de apa in bucatarie, ocazie cu care au, atat pentru baut, cat si pentru mancare, o apa curata, dar si bogata in acele minerale care fac bine organismului.

Marturisesc ca, de cand exista Teddy, am devenit foarte, foarte, foarte atenta la ce se intampla in jurul lui, apropo de sanatate si alimentatie! Unii zic ca e prea mult, eu zic ca paza buna trece primejdia rea!

Am auzit atatea lucruri despre apele plate si alimentele aflate in comert, incat as putea sa va scriu ore intregi pe aceasta tema!

Acum o luna, am decis impreuna cu Cristi – montam o instalatie de purificare a apei in bucatarie!

Am cautat si am gasit in Ardeal niste specialisti extraordinari in purificarea apei. Am gasit un purificator inline, IATA-L, adica fara rezervor care sa face sa stationeze apa. Este montat pe sistemul normal de la chiuveta din bucatarie si apa pe care o livreaza printr-un robinet separat trece prin sistem si este perfecta.

Pe langa filtrele aparatului, specialistii de la Aqua-Welt – care aduc produse din Austria – au plus si un filtru bioceramic care, ATENTIE MARE!, imbunatateste gustul si mirosul apei, ajuta metabolismul organismului, elimina ionii negativi, cauzand o vindecare naturala si imbunatatirea sistemului imunitar. Detalii gasiti AICI.

Si pentru oamenii au inteles ca sunt cea mai atenta mama din lume si vreau ca apa sa fie PERFECTA, au mai pus un sterilizator, ACESTA, astfel incat apa este la fel de curata precum cea din spitalele bune, fara microorganisme cu radiatii UV.

Vreau sa va spun ca nu scriu toate acestea ca sa fac reclama. Nu stiu cum arata cei care se ocupa de firma. Dar sunt foarte multumita de investitie, iar Cristi bea apa numai de la aceasta instalatie de la Aqua-Welt din Zalau.

 

DSC07178

2 Comentarii

  1. Bianca neagu - 14 octombrie 2013 reply

    frumoasa poza pup frumosi mei pup dulce va iubesc mult sa ramaneti asa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.