Cine este dr. Schmitzer, cea care i-a dat tinerețe tatălui meu?

Priveam in ochii tatalui meu si simteam ca e un vis care nu se implineste…

Nu banuiam, acum trei ani, ca nasterea lui Teddy va insemna, pentru el, o atat de mare cantitate de tinerete. Tata a fost un sportiv desavarsit, un om puternic, care nu a avut nevoie de doctori. Teddy i-a dat, la o varsta frumoasa, o pofta extraordinara de a trai. Si de a se bucura de fiecare clipa cu el.

Ochii tatalui meu se apropiau mult de Teddy si, de fapt, imi spunea ca vor sa-l vada mai bine, pentru a fi mai fericit. In urma unui consult, am aflat ca avea nevoie de operatie de cataracta la ambii ochi.

Asa cum el si-a dat toata energia pentru ca viata mea sa fie mai frumoasa si mai buna, acum eu am simtit nevoia sa-i gasesc medicul oftalmolog cel mai bun. Am obtinut, de la Mircea Albulescu si Florin Condurateanu, doua personalitati la ale caror pareri tin, un nume – Speranta Schmitzer.

Asa am ajuns la Oftalmestet. Este clinica sa si a sotului ei si unde, dati-mi voie sa va spun, arata la fel de bine ca o clinica din Vest. Dar nu numai pentru ca sunt aparate ultraperformante, ci pentru ca atmosfera nu e de clinica! Asta am mai trait doar la Dobling, maternitatea in care m-am simtit ca in vacanta… Am senzatia calda de galerie de arta si de living al unei case boieresti.

Toate acestea sunt insa elemente de decor fata de cerinta esentiala – oamenii sfintesc locul. Doamna doctor Schmitzer l-a facut pe tata sa fie mai tanar, pentru ca il vede mai bine pe Teddy. Iar maiestria operatiilor grele despre care auzisem a fost confirmata de faptul ca, la un ochi, tata se lovise cand era tanar si avea tendoane sectionate. 99 la suta dintre doctori ar fi renuntat la operatie, dar dr. Schmitzer nu a renuntat – a montat un inel si, dupa o ora si jumatate, operatia a fost o reusita.

Scriu aceste randuri ca sa-i multumesc, sa v-o recomand din inima si ca sa va spun ca ea este cea i-a facut viata mai frumoasa tatei.

Aici, in fotografie, tata la trei minute dupa operatie, cu sotul Sperantei Schmitzer si cu Cristi. Nu va asteptati sa o vedeti in poze. E mult prea modesta, pentru cat de valoroasa e.

poză

2 Comentarii

  1. Bianca neagu - 28 martie 2014 reply

    Ma bucur din toata inima , pentru Tatal Dumneavoastra , v.a ajutat Dumnezeu sa fie bine ori ce fafta buna se intoarce la oamenii buni .Faceti parte ,din cele 3 Grati .Multa .multa sanatate tatei spre bucuria tuturor si alui Teddy va pup dulce

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.