Ce surpriză îi fac Adelinei Pestrițu de ziua ei? Poate fi și surpriza ta!

Pe 2 februarie este ziua Adelinei Pestritu. Dincolo de statutul de vedeta, intre Adelina si mine s-a legat de cativa ani o comunicare frumoasa, impulsionata de felul in care a reusit in mod spectaculos sa depaseasca conditia pe care i-o dadeau unii – de personaj marginal – si iat-o azi, fiind una dintre vedetele principale ale serilor mondene! In plus, ma apropie de ea preocuparea fireasca pentru a se ingriji cu tot ce este natural, alegand sa isi trateze imaginea cu produse naturale, profesionale, care fac bine pe termen lung.

Inainte de a-i raspunde invitatiei de a veni la mega-petrecerea pe care a pus-o la cale, vreau sa va impartasesc un secret. Ce cadou sa ii fac Adelinei? Iata!

20150129_160734

Interesant este ca un cadou, cu Tesori di Liguria, nu este neaparat un cadou de vedeta, scump si inaccesibil. Este la indemana fiecarei femei care doreste sa se ingrijeasca cu lucruri de avangarda si cred ca ar putea fi un dar perfect pentru luna de iubire care urmeaza! Mai mult, el poate fi adaptat in functie de tipul de ten pe care il are persoana care primeste cadoul – ten sensibil, uscat sau gras.

Concluzia e ca oricine poate fi o vedeta! Si la fel de fresh ca Adelina Pestritu! Fa si tu un cadou de vedeta!
Si, sa nu uit, LA MULTI ANI, Adelina!

pestritu si oana cu ardes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.