Cum să fii perfectă. Și Adrian Cristea se va îndrăgosti de tine!!!

Saptamanal, sambata, de la ora patru, la Refresh, va voi oferi o reteta care se poate face acasa si care va poate ajuta sa fiti mai frumoasa si mai sanatoasa.

Aceasta reteta i-o voi recomanda lui Adrian Cristea, pe care l-am descoperit altfel decat ceea ce vazusem pana acum la televizor. Daca il scoti din sfera intrebarilor despre zecile de femei care si-au asociat numele cu el pentru a fi cunoscute, Cristea este foarte vorbaret si, cand l-am intrebat despre viata lui si despre cum isi creeaza imaginea, a fost INCREDIBIL de vorbaret!!!

Pentru toate fetele care doresc sa il cucereasca pe Adrian Cristea (care spune ca are pe cineva in viata lui si nu e niciuna dintre cele care apar la TV!), am creat o reteta speciala. Sunt cateva ingrediente care pot fi amestecate acasa cu mixerul si apoi aplicate pe corp.

 

983765_1546660558897102_2882128564714475941_n

ANTIVERGETURI by Oana Turcu. Iata ingredientele:

1. Iedera – e un cicatrizant exceelent, dar are si o actiune anticelulitica, refacand tesutul rupt

2. Petale de Trandafir Chilian – e foarte nutritiv! E un ingredient foarte bogat în substante nutritive, complexe vitaminice si principii active antioxidante, utile si eficace pentru piele. Factorii poli-nesaturati continuti de acest ulei sunt considerati esentiali pentru piele, avînd în vedere ca sunt elemente fundamentale pentru membrana celulara.

3. Strugure – hidratant! Uleiul de sîmbure de strugure penetreaza rapid în epiderma, nelasand senzatia de piele grasa. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat în piele, reduce pierderea de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Acizii grasi esentiali trec repede în stratul cornos si, de aceea, uleiul are efect ocluziv, dar si curativ.

4. Ulei Pur de Migdale Dulci (presate la rece) – Au o mare putere nutritiva si e un vehicol de transport pentru toate principiile active de mai sus! Din seminte de migdale – soiul dulce, urmare unui proces de extractie prin presare la rece, se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Mentine pielea catifelata, elastica si previne formarea vergeturilor. Are proprietati ocluzive deosebite, actioneaza ca hidratant prin prevenirea deshidratarii pielii. Se utilizeaza în produse pentru piele sensibila, delicata, dar si în uleiuri de masaj .

5. Avocado – cu proprietati nutritive si emoliente.

E minunat!

Pentru cei care doresc sa aiba aceasta reteta realizata in laborator, iata tratamentul:

1. Dimineata – masaj cu Crema Anticelulita si Antivergeturi cu Iedera.

2. Seara – masaj cu Crema de Tonifiere.

3. De doua ori pe zi – masaj cu un produs cu totul nou – Bio Ulei Suprem vergeturi.

Succes, dragi prieteni si prietene!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.