Stresul ne distruge! Ce soluție ar fi putut să o păstreze pe Oana Zăvoranu în viața lui Pepe!

Seara nuntii lui Pepe ne-a surprins in fata televizorului. I-am multumit lui Pepe pentru invitatie, dar a fost o zi istovitoare, cu doua emisiuni TV pentru noi. Am urmarit insa evenimentele si am descoperit, aproape la fiecare post TV, o spovedanie a Oanei Zavoranu. O spovedanie dezolanta, de o tristete nesfarsita. Oana a inteles – chiar in ziua in care Pepe a aratat ca e in culmea fericirii – ce mare greseala a facut cand l-a pierdut pe singurul barbat puternic din viata ei.

Daca uneori, Oana are tonuri acute pe care nu le impartasesc, de data aceasta, vorbele ei m-au impresionat enorm. Era resemnarea femeii care mai spera ca, in sufletul alesului pierdut, a mai ramas loc si pentru ea.
Ea, cea care a avut tot!

Ce s-a intamplat atunci cu Oana? Cum a fost posibila ruperea acestui cuplu ce ni se parea perfect?
Singurul vinovat este STRESUL!!!!

Tensiunea teribila in care traim lasa urme puternice in psihicul si fizicul fiecaruia dintre noi. E mult prea mult ceea ce nise intampla! Unele persoane ajung, pe fond de stres, sa se ingrase mult prea mult. Altele fac gesturi necugetate.

Oana nu a putut gestiona stresul enorm al luptei cu mama sa. O obseda zi si noapte acest razboi, iar efectul acestuia a fost instrainarea de Pepe, singurul care ar fi sustinut-o pana in panzele albe. Stresul i-a declansat acea relatie nebuneasca cu acel baiat, Tudy. A fost greseala de neiertat a ei. Obisnuita sa fie divinizata de Pepe orice ar fi facut, Oana a reactionat dur si l-a pierdut definitiv.

V-o amintiti pe Oana de anul trecut – livida, plangand la TV, bolnava, aproape scheletica fizic?

Stresul e boala parsiva caruia ii refuzam tratamentul – ni se pare ciudat sa ne spuna cineva ca am luat-o razna! -, dar mai EXISTA o salvare!

Apelul meu este catre salvarea prin detensionare! Catre calm, curaj, ganduri pozitive.
Recomand tuturor un tratament UNIC. In trei pasi.

Ati mai auzit numele. FOSFACOMPLEX. Azi, insa, 3 uleiuri esentiale de masaj dedicate TOTAL stresului.
Pentru tine, Oana.

Pasul 1. Fosfacomplex o.e. lamaie
E ceva extraordinar, pentru ca tratamentul induce la nivel psihic curajul si determinarea persoanelor obosite, ameliorand capacitatea de concentrare! Cercetatorii italieni au concluzii entuziasmante! Un masaj zilnic cu uleiul pe baza de lamaie va face sa va recapatati controlul psihic!

Pasul 2. Fosfacomplex o.e. roinita
Continuati tratamentul cu uleiul bazat pe planta numita “esenta vietii”. ALEGETI VIATA!! Masajul va ajuta sistemul imunitar in fata oboselii, da energie si risipeste melancolia si stresul si da o stare de bine! Si – foarte important! – e un leac eficient pentru agitatie si insomnie!!

Pasul 3. Fosfacomplex o.e. mir
E foarte bun, pentru ca induce forta si optimism. Am observat chiar un efect secundar extraordinar. Mireasma de mir va va face sa va simtiti protejati de divinitate! E mi-nu-nat!

Masajul va da relaxare, dar drumul de aici si pana la invingerea stresului sta in miresme, substante-medicament si, mai ales, incredere in voi.
NU LASATI STRESUL SA DISTRUGA TOT!!! ALEGETI FERICIREA!!!

6 Comentarii

  1. Mie imi pare rau de Oana..din pacate regretele sunt tardive, si cred ca acum e aproape imposibil sa mai fie impreuna cu el vre’odata..! Nu trebuie sa judecam oamenii, cum au actionat la un moment dat, de multe ori totul este involuntar, si automat..te trezesti abia mult mai tarziu, cand flash’uri, flash’uri iti revin, din ce ai simtit, ai trait, ai facut..asa ca eu nu o condamn deloc pentru cum a actionat. Intr-un moment de ratacire a facut un pas gresit..asta e, se mai intampla..acum nu e cazul sa se arunce numai in ea cu pietre..!
    Multa sanatate si sa va bucurati de pitic..!

  2. gheta denisa - 31 mai 2012 reply

    draga oana,as dori si eu sa scap de pistrui,nu ii am din nastere.te rog sa ma ajuti daca pot

    • Draga Denisa,
      Fetele cu pistrui sunt atât de sexy!!
      Iti propun :
      Crema solară fps 30 sau 50′ zilnic dimineata înainte de a ieși din casa
      Crema bogata specifica Iperico , seara
      Gel scrub ten sensibil , dimineata
      Masca de curatare , gomaj din 2 in 2 zile
      Cleanaroma ,zilnic masaj seara
      Succes maxim !!

  3. mersi mult,dar unde se gasesc?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.