Ziua în care Moș Crăciun a venit la noi!!

ULTIMA ORA – MOS CRACIUN A TRECUT PE LA NOI PE-ACASA!

Ziua de 24 decembrie a fost, poate, cel mai frumos Ajun din viata noastra. Pentru ca a fost cu totul si cu totul altfel. Teddy e tot mai atent la tot ceea ce se intampla in jurul sau, asa ca aparitia lui Mos Craciun are deja dimensiuni magice.

Inainte de a venit Mosul, trebuie sa ne pregatim! Asa ca, dis-de-dimineata, toata familia s-a reunit, in plen, ca sa impodobim bradul! In mai putin de o ora, bradutul pe cae ni l-a dat doamna Gica Olteanu a devenit o parte de poveste. E un bradut care imi aduce aminte de copilaria noastra, cu o sumedenie de glocuri de toate culorile, cu beculete, clopotei si chiar un glob-tablou cu poza lui Teddy! De ce ne-am grabit cu impodobitul? Pentru ca la amiaza, au venit la noi prietenii de la Alma Foto Studio, despre care aflasem deja ca fac fotografii superbe cu copilasi. Casa noastra a devenit degraba studioul foto al lui Mos Craciun! In asteptarea venirii lui, am facut o groaza de poze frumoase, in care toata familia se intreaba daca Mosul a ascultat dorintele lor!

4[9]

 

Spre seara, cand prietenii ne-au lasat cateva imagini pe care o sa vi le aratam in aceste zile, ne-a uitat pe Antena 2, pentru ca tati Cristi avea o editie speciala de ajun si, in plus, ne-am pregatit pentru 25 decembrie, pentru care am realizat o Poveste de Craciun direct din Tara Jucariilor, unde exista 2 Mosi Craciuni – Romica Tociu si Cornel Palade. Va fi senzational!!

Teddy a cascat de cateva ori pe la ora noua, asa ca i-am facut baita si a adormit cu gandul la Mos Craciun care, inainte de culcare, a venit, l-a sarutat pe frunte si i-a lasat un sac de caoduri!

4 Comentarii

  1. La multi ani!Craciun fericit!In fiecare cutie de sub brad gasesti un vis frumos in fiecare glob o dorinta implinita si in fiecare zambet de colindator un miracol divin!

  2. Craciun fericit!Cred ca a fost o zi plina de emotie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.