Vom face un Revelion în stil… Detox!!! Ne găsiți la Bodrum!!!

Ce vei trai in prima zi a anului, vei trai tot anul!

E o vorba supersitioasa din popor, pe care nu am luat-o in seama foarte serios pana acum, dar care, pentru Revelionul 2014-2015, capata sens!

Am vrut sa facem special si foarte util pentru noi in foarte scurta vacanta pe care o vom avea. Intre atatea destinatii istorice si exotice, am gandit ca ar fi bine sa alegem locul care sa fie congruent cu viata noastra.

Sunt omul care de 15 ani am promovat si impus in Romania conceptul BIO, prin intermediul cosmeticelor naturale profesionale. Cu ajutorul lor, am ajuns la silueta de astazi. Trebuia sa mergem mai departe.

Cred ca, dupa atata efort, stres si munca in 2014, cel mai bun mod de a petrece o vacanta in stil DETOX!
Da, am ales sa facem procedurile cele mai bune de detoxifiere, intr-unul dintre cele mai bune resorturile dedicate detofixierii din lume!

Am apelat la Cesur Durak, prietenul nostru de la Bonus Travel, cel care are cele mai bune recomandari in Romania pe teme de detoxifiere si am ales sa mergem la Sianji Wellbeing Resort din Bodrum. E foarte elegant si am referinte excelente de la Ileana Badiu si alte doamne ale politicii romanesti, care au intinerit aici.

O sa fie distractie mare pentru Teddy, care este indragostit de resorturile turcesti si vorbeste toata ziua prin casa de vacanta din Antalya, din august.

Abia astept sa va povestesc cum se vede un loc dedicat detoxifierii prin ochii unui specialist al frumusetii!!!

descărcare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.