Viena, capitala emoțiilor mele. Casa.

Au trecut atat de repede trei saptamani!

Am ajuns aici, la Viena, pe 8 iulie, in ultima zi in care puteam zbura cu avionul. I-am multumit din inima doctorului Cezara Bucur pentru ajutor si am ales clinica Dobling, ca loc al nasterii. Am inchiriat un apartament aproape de clinica, in zona Grinzing, mai exact la doua case de locul in care a locuit Beethoven candva. Cea care ne-a dat apartamentul este o doamna adorabila, pe nume Gerlinde, a carei fiica va naste tot cu doctorul Kainz la Dobling.

Iat-o pe Gerlinde, la intrarea in blocul cu pereti de castel, care a slujit candva drept camin pentru preotii calatori….

 

4 Comentarii

 1. Manuela Cosiu - 21 septembrie 2011 reply

  Servus, Oana!
  In primul rand iti multumesc pentru promptitudinea raspunsului tau, dat fiind faptul ca stiu ce inseamna sa ai un pui mic. Astept cu nerabdare expediera produsului “ser lifting instantaneu”, pe care l-am comandat.
  As vrea sa te intreb ce crema imi recomanzi pentru ten gras?
  Iti multumesc si iti doresc toate cele bune.
  Cu drag, MANUELA

 2. Nedelcu Maria Cornelia - 26 mai 2014 reply

  Buna Oana, daca poti imi spui si mie te rog cat te-a costat interventia la clinica din Viena si si o adresa de contact a profesorului care te-a operat si a doamnei la care ai stat (e-mail, nr de telefon) . Sunt si eu o graviduta si as fi interesata de o nastere la aceasta clinica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.