Untul de Shea – ingredientul -secret pentru slăbire și tonifiere! Secretul siluetei perfecte!!!

Am sa va spun un secret al vracilor africani. Secole de-a randul, a existat un leac anume pentru toate problemele pielii si ale scalpului. Era produsul unui copac salbatic din savanele vestului Africii care nu se cultiva si atinge maturitatea dupa 40-50 de ani.

In Africa, a fost folosit ca o valoroasa sursa de hrana. E vorba de copacul de Shea.

Dati-mi voie sa va prezint minunea untului de Shea, cunoscut si sub denumirea de unt de Karite!

Azi, este un mare ajutor pentru industria cosmetica! Continutul sau ridicat în acizi grasi (mai ales acid stearic si acid oleic) face ca untul de Shea sa fie remarcabil pentru piele.

Acesti acizi grasi sunt indispensabili in hidratarea epidermei si în procesul de mentinere a elasticitatii pielii.

 

images

Untul de Shea are actiune de regenerare, ajuta pielea sa-si recapete supletea si are actiune antirid, are efect de mentinere a hidratarii epidermei.

Totodata, untul de Shea protejeaza pielea împotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor, calmeaza pielea iritata.
În plus, untul de Shea este binecunoscut pentru efectul sau cicatrizant.

Astazi, in cele mai avangardiste retete cosmetice, stravechiul unt de Shea este un aliat de nadejde pentru slabire! Bunaoara, el este determinant pentru tratament termo-soc de ultima ora ce redefineste silueta si ofera un aspect al pielii vizibil mai compact si mai bun – Crema Corp Slabire Termo-Soc. Slabire ultra-rapida!

Acelasi unt de Shea, alta problema rezolvata – tonifierea! El ajuta la obtinerea rapida a fermitatii pielii si joaca o actiune hidratanta, nutritiva, restructuranta. Readuce pielea intr-o stare extrem de catifelata si tonica prin intermediul Balsamului Corp Tonifiere Catifelant.

Solutie perfecta! Direct din Africa!

2394-image008

1 Comentariu

  1. […] Am să vă spun un secret al vracilor africani. Secole de-a rândul, a existat un leac anume pentru toate problemele pielii și ale scalpului. Era produsul unui copac sălbatic din savanele vestului Africii care nu se cultiva și atinge maturitatea după 40-50 de ani. În Africa, a fost folosit ca o valoroasă sursă de hrană. E vorba de copacul de Shea. Dați-mi voie să vă prezint minunea untului de Shea, cunoscut și sub denumirea de unt de Karite! Azi, este un mare ajutor pentru industria cosmetică! Conținutul său ridicat în acizi grași (mai ales acid stearic și acid oleic) face ca untul de Shea să fie remarcabil pentru piele. Acești acizi grași sunt indispensabili în hidratarea epidermei și în procesul de menținere a elasticității pielii, a scris Oana Turcu. […]

Lasă un răspuns la Ce au scris în weekend persoanele din showbiz-ul românesc | Blogul lui Ilias Papageorgiadis

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.