Un Tezaur din Liguria pentru tenul deshidratat al Danei Rogoz!!!

O fata nascuta sa fie vedeta. E limpede. La trei ani, acest copil mergea prin lumea mare, fara parinti, dar alaturi de o mare echipa de artisti – a lui Ioan Luchian Mihalea -, cu care intra pe drumul celebritatii. Apoi devenea Abramburica din lumea Magicianului. Apoi devenea Mimi din serialul La bloc. Si mai departe…

Dana Rogoz este, la mai putin de 30 de ani, o vedeta cu decenii de activitate! Si care stie sa se reinventeze si astazi, cand isi gaseste locul in moda, prin design de moda si parfumuri.

Interviul meu de pe 3 ianuarie cu Dana a fost o placere si un recurs la normalitate.

Dana este o femeie implinita – are un copil superb si un sot cu succes -, dar este, ca fiecare dintre voi, cele care cititi aceste randuri, o femeie care isi trateaza micile probleme, pentru a fi atat de frumoasa pe cat o stiti.

oana si dana rogoz 2

Dana are nebvoie de un tratament pentru ten deshidratat. Asa cum cele mai multe dintre voi stiti, dupa nastere, tenul si pielea in general este lipsita de vitamine si de minerale. E firesc, pentru ca trupul nostru isi aduna toate “resursele” pentru a infaptui o minune!

Pentru problema Danei, exista o un tratament de ultima ora, pe care l-am adus chiar in luna decembrie in Romania. Danei, si voua, va recomand un tezaur. Si nu oricare, ci unul din Liguria, o provincie in care uleiul de masline Taggiasca face minuni!

Prin urmare, pentru un ten tratat perfect natural, recomand o Crema 24H ten uscat din noua linie Tesori di Liguria!

 

2399-24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.