Un semn de la Dumnezeu, pentru care mulțumesc!!!

Am primit ieri pe mail o scrisoare care m-a facut sa ma simt minunat! Si mi-a dat curaj sa ma gandesc din nou la un proiect pe care nu il mai credeam realizabil!

“Stimata doamna Oana,

Am citit de curând un articol in care se spunea printre altele ca ati avea dorința sa construiti un cămin de bătrâni insa a fost, dupa cum spuneati, “un vis care nu s-a implinit. Eu am facut primul pas: am achizionat un teren de un hectar langa Bucuresti, intr-o zona foarte buna. Numai ca toate capriciile crizei au eliminat sansele de a gasi un partener cu care sa ridic acel camin. Eu nu renunt, dar vremurile nu sunt deloc prielnice.”

Ma bucur cand aud ca oameni ca dv. doresc sa isi ajute semenii.

Eu sunt un preot calugar care a inceput cu putin si am văzut cum, ajutand, Dumnezeu imi daruieste ca sa pot sa daruiesc; ma incurajeaza sa continui pe aceasta cale a ajutorarii semenilor aflati in nevoi. In fiecare zi sunt martorul a multe minuni.
Minuni mari!

De aceea, doresc sa va încurajez din toată inima sa va doriti de a avea acel camin pentru sprijinirea batraneilor nevoiasi, iar visul se va împlini spre bucuria dv.

Ati cunoscut oameni foarte bogati, pe care eu nu ii am.
Si chiar de nu i-ati avea pe acestia, tot v-ar ajuta Dumnezeu!
Doar sa începeti sa lucrati in beneficiul celor nevoiasi si o sa vedeti cum, de la cine nici nu va asteptati o sa primiti ajutorul.
Asta pentru ca vi-i trimite Domnul la timpul potrivit pe cei alesi, pe cei cu gând curat, pe cei de-un gand cu dv spre a se împlini nobila dv. dorinta.

Capriciile crizei nu au nimic de-a face cu milostenia si nici cu căminul de bătrâni, credeți- ma!

Înainte tot scriam la bogatii pamântului sa ma ajute sa construiesc un modest asezamant pentru bătrâni si copii. Am tot scris pina ce am obosit. Iar ei nu- mi raspundeau..

Si am început cu putin, astfel incat acum numai sa ne punem in gand sa construim o casa unui sărman si Domnul trimite cele de trebuintă infaptuirii proiectului propus.
Si chiar daca suntem la început si încercam sa ii sprijinim pe sarmaniii semeni nevoiasi in plină criza economică, asa cum ne aflam, vedem cum ne binecuvinteaza bunul Dumnezeu zilnic prin darurile care ne tot vin; si văzând toate minunile acestea sunt incredintat ca oricine doreste sa ii sprijine pe semenii aflați intru nevoi, este sprijinit de însusi Domnul.

Va incurajez deci sa începeti lucrarea cea bineplacuta Domnului!

Protos. Andrei ,
De la Asezamantul Filantropic “Bucuria celor necajiti”.

2 Comentarii

  1. UN SEMN DE LA DUMNEZEU, PENTRU CARE MULTUMESC!!!
    este o pagina ziditoare pentru suflet. Mult spor si folos
    duhovnicesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.