Teddy, regele plajei și al cremelor solare!!! Faceți ca el!

V-am promis cateva fotografii din frumoasa noastra vacanta in Insula Kos si chiar am sa ma tin de cuvant.

Am simtit, din nou, pe pielea noastra, ca bronzul meridional are o alta nuanta decat cel de la noi de acasa.

In esenta, insa, am facut plaja – si asta va sfatuiesc sa faceti si voi! -, pana la orele pranzului si dupa ora sase. Asta nu inseamna insa ca nu ne-am expus oricum la soare, fara sa afectam in mod negativ pielea!

 

 

Marturisesc ca am avut emotii cu Teddy, pentru ca pielea lui de un anisor nu trebuia sa cunoasca efectele neplacute ale soarelui. Trebuie sa va spun insa programul lui – ajungea pe plaja putin inainte de ora 10, urma o balaceala zdravana pana la 10.30, apoi tragea un pui de somn la piscina, la umbra dar langa noi, apoi pe la 12.30 mai tragea o baita buna de 15-20 de minute. Spre seara, revenea putin pe plaja pe la ora 18.

In ciuda faptului ca a prins momente de canicula, Teddy a trecut perfect peste ele. In primul rand, indiferent daca era in apa sau afara, l-am masat pe tot corpul cu Crema Solara Spf 30, indicata copiilor din punct de vedere medical, care are darul de a nu lasa pete. Si este waterproof!

Pentru fata lui Teddy, am avut grija mai mare. I-am aplicat zilnic pe fata Crema Solara Spf 50, care i-a oferit cea mai mare protectie posibila!

Prin urmare, liber la joaca! Teddy este efectiv sedus de apa si doreste sa intre in contact cu apa oricand si oricum! Cand vede o piscina, trebuie sa o incerce!

Inainte de fiecare masa de pranz, cand ajungea in camera pentru “nani”, Teddy s-a lasat masat cu Lapte dupa Baie – Dupa Plaja, care hidrata pielea si elimina orice posibila agresiune solara!

Dupa asa tratament, normal ca somnul era foarte, foarte lin, chiar daca zgomotul apei era aproape

 

8 Comentarii

  1. wow ce frumos este Teddy! numai bine ,Love, Laura

  2. Oana e scump foc bebelusul vostru 🙂 e o dulceata si te face sa zambesti

  3. Bucataru Silvia - 4 septembrie 2012 reply

    Ce baiat frumos ai Oana.Sa va traiasca.Te rog trimite poze mai multe

  4. O familie frumoasa si fericita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.