Te doare spatele? Mai multe soluţii, chiar acum!

Acest material este dedicat ţie, femeie dedicată muncii tale. Tie, cea care stai până la ore adânci ale serii în scaunul de la serviciu. Pentru tine, cea care munceşti deseori în condiţii improprii, stând prea mult în picioare. Cea care, în fiecare seară şi în fiecare dimineată, simţi că spatele devine o povară. Tu ai nevoie de o salvare pentru durerile tale, până când doctorii nu îţi propun o soluţie mai radicală.

Iţi propun acum o metodă de terapie prin masaj, cu produse recomandate chiar de medici şi masori renumiţi, pentru dureri de spate, hernie de disc, discopatie, cifoză, lumbago, scolioză, lombosciatică şi spondilolistezisul lombar.

Primul remediu este un Balsam de rozmarin, care poate fi folosit ca masaj terapeutic în clinici sau chiar şi voi, acasă, prin automasaj. Produs pe bază de rozmarin şi camfor natural, balsamul are un efect curativ excepţional, ce trebuie aplicat pe zonele interesate şi masat pană la absorbţie. Aplicarea produsului generează senzaţie locală de căldură şi înroşire destul de intensă. Acest efect voit dispare după cateva minute.

dureri_de_spate

Pentru cei care nu doresc un efect termo al tratamentului, acasă, puteţi folosi dimineată, dar şi în cadrul terapiilor clinice, o Cremă bogată specifică cu gheara diavolului şi arnică. Ideală pentru pielea sensibilă, cu probleme circulatorii venoase, cu capilare vizibile. Non-termogenică, nu conţine camfor, vaselină, proteine şi grăsimi animale. Cu: gheara diavolului, arnică, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grâu, alantoină, ulei de floarea soarelui şi de porumb. Se poate aplica de mai multe ori pe zi, când este necesar, cu un uşor masaj, până la absorbţie.

Zilnic, aş folosi şi un Gel cu arnică 93%. Se numeşte astfel pentru ca 93% din conţinutul său este arnică, dar şi gheara diavolului, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grâu, alantoină, ulei de floarea soarelui şi de porumb. Acest procent foarte mare de arnică reduce în chip extrem de eficient durerea profundă şi constantă, de aceea este un excelent calmant local.

De asemenea, am un pont extrem de util. Ce te faci dacă durerea porneşte cu putere şi nu te afli în tihna căminului? E oare usor să foloseşti o cremă? Mai uşor de folosit şi la fel de eficient este un roll-on. Este lesne de mânuit şi de purtat în geantă. In plus, aceste roll-on-uri pot fi uzitate şi în cadrul unor tratamente clinice. Aşadar, puteţi folosi un Roll-on cu arnică 88% şi în egală masură un alt roll-on cu gheara diavolului şi arnică cu procent de 89% sau, pentru cei care agreează tratamentul termo, un Roll-on cu gheara diavolului şi arnică, varianta termo, în procent de 90%. Recomand aceste roll-on-uri, cu atât mai mult cu cât sunt produse certificate vegan în Italia.

Pe lângă tratamentul prin masaj, recomand cu aceeaşi caldură şi mobilizarea vertebrală, fizioterapia, kinetoterapia, terapia shockwave, cu condiţia să fie facute la o clinică de înaltă perfomantă aşa cum este Bio Ortoclinic. De asemenea, vă invit să aflaţi mai multe şi despre sistemul David de pe www.ortoclinic.ro.

Pentru orice fel de întrebări, aştept mesaje pe blog, facebook sau pe mail!

2 Comentarii

 1. Buna Oana,

  Am dureri de spate, in zona lombara, cateodata, extrem de puternice….mi s-a spus ca sunt datorate sedentarismului ( eu petrec foarte mult timp pe scaun, datorita jobului), si vreau sa cumpar balsamul de rozmarin, despre ale carui proprietati tot citesc pe site…

  Insa…eu sufar de ani buni de pitiriazis, si as dori sa stiu daca , in cazul meu, ar avea vreo contraindicatie…( mai cu seama ca tot citesc despre inrosirea pielii…)

  Astept raspunsul tau.

  Multumesc.

  • Ralluca ,
   Recomand / Tratament :
   NOU Gel Arnica 93% – 100 ml dimineata , 79 lei
   » Nou!Arnica 88% Roll-on, dupa amiaza , 64 lei
   » Nou!Gheara Diavolului si Arnica 89% Roll-on, seara , 64 lei
   Crema gheara diavolului si arnica 500, zilnic masaj , 217 lei
   Balsam de Rozmarin , 100 ml inainte de somn , 62 lei

   Detalii si comenzi pe http://www.ardes.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.