Sfatulmeu de mărțișor: detox acum!!!!

10300672_805861202806680_8132287814160667228_n

Am sa va spun un secret, legat de programul de deotxifiere pe care noi l-am facut la inceputul lui ianuarie – sezonul PERFECT pentru a-ti curata corpul de toate toxinele este PRIMAVARA! Asadar, dragi doamne care vreti sa intineriti PE LOC in doar cateva zile, de la 1 Martie e momentul sa imi urmati drumul – sa schimbati ceva fundamental in viata voastra. Cu ajutorul unui specialist, Cesur Durak.

Aveti cinci programe de parcurs, in functie de vointa voastra:

1. MASTER DETOX – are la baza consumul de sucuri destinata sa elimine toxinele si sa refaca organele interne. Acesta include suplimentar colema zilnic, un set de cadouri detox, sucuri, salate si suplimente detoxifiante.

2. RAW FOOD DETOX – este o dieta bazata pe consumul fructelor si legumelor crude, conducand la cresterea nivelului energetic al organismului. Programul contine un set de cadouri detox, sucuri, salate si suplimente detoxifiante.

3. 80/20 ALCALINE DIET – se consume 80% preparate alcaline si 20% acide, pentru cresterea nivelului de alcalinitate din organism si imbunatatirea sanatatii

4. FITNESCAPE – include unul dintre programele detox, combinate cu antrenamente/tratamente fizice private. Acesta include o terapie suplimentara, tratamente si lectii particulare in functie de alegerea voastra.

5. REJUVENATION – include unul dintre programele detox, combinat cu antrenamente/tratamente fizice private. Acesta include o terapie suplimentara, tratamente si lectii particulare in functie de alegerea voastra.

Trebuie doar sa alegi. Sa alegi sa ajung, ca noi, la Sianji Wellbeing Resort, din Bodrum. Si, daca mergi de 1 Martie, cu 10% REDUCERE PENTRU MINIM 7 NOPTI, prin Bonus Travel, singurul care te poate duce acolo unde multe vedete, de la Daniela Nane la Ileana Badiu!

Eu am aflat toate aceste amanunte si mai mult, pe Bonus Travel si pe facebook Bonus Travel.

4 Comentarii

  1. baciu carmen - 25 februarie 2015 reply

    Oana draga as avea nevoie de sfatul tau. Am 50ani si tenul meu sufera.

  2. Bună seara . Aș avea o rugăminte la dumneavoastră. Bunica mea , în vârstă de 53 de ani , are câteva probleme la spate , de câteva zile-ncoace. Îmi spune că durerea merge de la coloană prin sânul stâng până la furca pieptului , și în jos spre piciorul stâng. Spatele o doare cel mai mult , dureri groaznice .. ” parcă îmi bate inima acolo ” , mi-a spus . Azi a spus că piciorul stâng , în partea de sus , îl simte amorțit și că îi este mereu frig în partea aia.
    Ce ar trebuii să facem ? Care ar fi remediul și dumnevoastră care credeți că ar fi probelema?
    Vă mulțumesc din suflet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.