Secretul medical al lui Serghei Mizil!!! Și soluția incredibilă pentru durerile lui!!!

Serghei…

Priviti dincolo de limbajul lui foarte, foarte colorat. Cautati dincolo de felul foarte dur de a privi lucrurile. Omul acesta are un fel foarte sincer de a judeca lucrurile. Si chiar vertical.

Viata lui Serghei e o poveste care inca nu poate fi scrisa. Multe fapte inca nu s-au prescris!!!

Dar viata lui are si o mica drama ascunsa. Pe care multi nu o iau in calcul, cand il vad ca un kamikaze la TV. Serghei s-a nascut cu un os in plus. Acest os s-a dezvoltat din craniul sau si apasa mereu un nerv. Aceasta malformatie ii da stari teribile. Doctorii nu vad nicio solutie pentru durerile de cap inevitabile!!! Poate de aceea, Serghei “scapa” prea mult la bautura!

Pe Serghei, il apreciez mai mult dupa ce in aceasta vara, am stat mai multe ore cu o femeie incantatoare – Cora, sotia lui! total diferite de el. Dar stiti ca, langa ea, Serghei e “alt Serghei”?

Pentru durerile lui de cap am gasit o solutie miraculoasa. Este un panaceu universal pe care familia mea l-a folosit pentru multiple probleme de sanatate. I-am oferit-o cu tot dragul si are efect!!! Se numeste Balsam de rozmarin. Cititi despre el!

poză 1 (2)

poză 2 (2)

4 Comentarii

  1. Bianca Neagu - 6 noiembrie 2014 reply

    Minunata ! pupici

  2. Bianca Neagu - 7 noiembrie 2014 reply

    Multumesc Doamna Oana Turcu sunteti o dulce !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.