Secretul Luminiței Anghel – Mai puțină mâncare și… Extraforte!

Am revazut-o dupa sase luni pe Luminita Anghel. Sase luni cu multe schimbari dramatice. Mai degraba a vorbit in aceasta perioada cu Cristi, care a aparat cu vehementa justificata admirabila decizie a Luminitei, care a crescut-o pe Mariuca, un copil care are nenorocul de a avea o mama naturala imposibila.

A fost perioada in care a renuntat la Mariuca. A renuntat la vila si s-a mutat in apartament. A hotarat sa scape de multe lucruri din camara.

Si, in aceasta goana… a slabit! Cum? Stiu doua lucruri: in primul rand, ca a uitat sa mai manance in anumite zile. Si, ceea ce ea spune mai putin, este stresul imens pe care l-a trait in zilele in care mama Mariucai a adus-o la disperare. Si tristetea despartirii.

Si mai este un secret, pe care vi-l spun cu drag. De fiecare data cand ne vedem, si asta se intampla de doi ani, Luminita ma roaga sa ii aduc o crema extraforte pentru slabire termo, cea cu care isi face mereu masaj. De data aceasta, Luminita a facut masaj cu mult mai multe seriozitate si iata, rezultatul este, dincolo de toate incercarile perioada, incantator!

Luminita este din nou cea de dinainte de sarcina, cea care rupea Europa in doua, cantand Let Me Try. Sa ii mearga bine, ca merita!

oana si luminita anghel 2015-1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.