Să vedeți ce mi-au făcut Teddy și Cristi de ziua mea!!!

Doamne, câte emoții mi-a dat Cristi de ziua mea. In primul minut al zilei de 1 noiembrie, a venit cu un buchet mare de flori si cu o sticla de prosecco. Între multe sarutari si imbratisari de la Teddy si tati, nu am mai dat atenție asupra unor telefoane pe care Cristi le tot dădea, înainte de emisiunea Confidențial.

Cand am ajuns la studio, sa vedeți nebunie totala! Habar nu aveam că, împreuna cu părinții mei, Cristi complotase in chip frumos si… m-am pomenit cu Teddy in studio. Mă întrebati daca mi-am putut opri lacrimile? Uitati-va duminica. Iar cadoul lui Teddy a fost foarte, foarte spectaculos: Viorica si Ionita de la Clejani. De ei, mă leaga amintiri frumoase, din perioada in care iubirea mea cu Cristi s-a infiripat si sa vedeți ce show a ieșit!

Prietenul nostru drag Andrei Duban mi-a făcut cadou câteva bancuri tari, am avut un tort superb in forma de buchet de flori de la prietena noastra, Marilena Adam-Claus, iar Anca Maxim, designerul familiei Băsescu, mi-a oferit o rochie minunata.

Si totul s-a petrecut fara sa fi bănuit ceva!!!

Efectiv am fost topita… Duminica seara, puteți sa vedeți ce mi-au facut cele mai dragi fiinte din viața mea!

 

4 Comentarii

  1. oooooooo! F frumos din partea lui Cristi, (si a lui Teddy) . Pacat ca nu pot urmari emisiunea, dar va pup, Love, Ariana

  2. am urmarit emisiunea ,,confidential”,a fost o emisiune super frumoasa ,ca toate moderate de tine si cristi,si m-am bucurat cand am vazut cat de mult va iubiti.Am vazut si scumpetea de copilas care a fost surpriza cea mai frumoasa.La multi ani oana,sa ai parte de tot binele din lume,de multa sanatate si fericire alaturi de cristi si teddy……..si eu sant tot un ,,scorpion”si stii prea bine ca avem caractere puternice,asa ca nu da atentie la cei care iti adreseaza comentarii urate.Frustrarea este mare,iar prostia imensa……….te pup din iasi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.