Romina, visul unei nopti cu mobila de lux…. sau despre primul pat al lui Tudor

E ambianta care-mi va da mereu fiori. Imi amintesc…
Au trecut sase ani si jumatate de atunci , cand mama a vazut in presa ca o sumedenie de oameni – vedete sau nu -, persoane de incredere, alesesera un anumit fel de mobila cu care sa intampine venirea pe lume a copilului lor. Nu am fost niciodata fanul mobilei cu aspect fragil in care sa-si petreaca fiecare zi si noapte un nou-nascut. Am aflat apoi ca acei creatori de mobila sunt mai cunoscuti in America decat in Romania. Ceea ce, din pacate, ne mira tot mai putin!

Apoi, am ales!
Ma vad si acum, insarcinata in sapte luni, mergand cu Tudor (in burtica) si cu tati prin halele mari ale fabricii de langa Bucuresti, pentru a gasi formele perfecte ale camerei LUI. Cel adorat si asteptat din toata fiinta!!!

Florentina si Dumitru Toader, cei care au nascut brandul Romina Furniture, ne-au devenit prieteni, asa cum rar ai in viata. Cu incredere, cu forta, cu suflet.
Am tinut, prin multe emisiuni Tv, sa arat lumii ca un roman poate impresiona piata americana. Am mers pe mana lor cand, iata, Tudor e atat de mare, incat patutul de copil s-a transformat, printr-o miscare geniala, in pat de adolescent.

Am ales Nerva pentru casa noastra de la Mogosoaia, Antonio pentru patul de la mare al lui Tudor.

Mi-am adus aminte toate acestea ieri, cand am ajuns la BIFE SIM, targul de mobila de la Romexpo, unde am privit standul lor, am revazut – stilizat si evoluat – primul pat al lui Tudor si am vazut pasul inainte, spre avangarda, al mobilei eficiente, de lemn bun si durabil. Acea mobila care iese mereu in evidenta, oricati ani ar trece.
De la o vreme, visez din nou mobila, pentru un nou loc al inimii. Am ajuns unde trebuie.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.