Retentia de apa! Amintirile mele si solutii 2016!

Pe 1 august, m-au podidit o mie de amintiri. Am trăit din nou, oră de oră, ziua unică în care l-am adus pe lume pe băiatul nostru. Si minunea continuă să-mi ofere fiori de fericire. Au trecut cinci ani şi, după cum am observat, mi-am adus aminte de toate clipele frumoase, dar şi, foarte amuzată, am revăzut zilele in care mergeam greu, când picioarele erau ca butucii. Adevărul este şi că am o sensibilitate în privinţa retenţiei la apă.

Am crezut că picioarele mele – umflate îngrozitor – nu vor mai reveni la supleţea de altadată. Cristi mi-a făcut, în vremea sarcinii, zeci de masaje cu ulei pur de migdale şi cu un gel extraforte pentru picioare uşoare. A fost unica soluţie – deşi am întrebat de medicamente şi la Bucuresti, şi la Viena, dar mare efect nu au avut.

Acest gel a fost prietenul meu pentru orice drum lung. Dă o senzaţie de uşurare, imediată şi prelungită pentru picioarele obosite, umflate, grele şi cu celulită. Este un relaxant ideal pentru persoanele sedentare sau nevoite să facă activităţi statice, de birou. Cu castan de India, centella asiatică,ghimpe, afin roşu (strugure de munte), arnică, săruri organice, iod. Principiile active fac din acest gel extraforte pentru picioare uşoare un excelent tratament pentru celulită.

Retenţie-de-apă

Uleiul pur de migdale dulci presate la rece, este foarte bun pentru masajul corporal general, de relaxare, antivergeturi şi pentru masajul facial al tenului normal şi gras. Nu se aplică pe tenul impur, acneic.

Salvarea picioarelor mele şi singura şansă pentru a străbate toate drumurile până la naşterea lui Tudor a fost şi un Gel biogheaţă.

Acesta se întinde pe picioare – e bun şi pentru coapse şi şolduri – , apoi am acoperit picioarele cu pungi de plastic şi efectiv vedeam cum se prelingea apa pe ele!

După 30 de minute, am înlăturat pungile. Puteţi folosi, dacă doriţi, feşe umede sau bandaje elastice.

Pentru împachetări, se poate folosi şi Nămolul extraforte pentru slăbire rece. Cu nămol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatică, castan de India, hamei, săruri organice ale iodului.

Se aplică un strat subţire de nămol, după necesitate, pe picioare, coapse, şolduri, braţe. Se înfăşoară cu peliculă transparentă şi se lasă in repaus 45 de minute. Se poate acoperi cu o pătură termică.

Nu se usucă, nici nu se fărâmiţează. Nu este necesar să rămâneţi intins, astfel incât puteţi efectua tratamentul şi acasă. Se înlătură cu buretele umezit.

Pentru revigorarea tălpilor, am avut o vindecare dulcissima. Emulsie foarte fină relaxantă pentru tălpi. Cu camfor natural, mentă şi mentol, idealăpentru a da o senzaţie de uşurare atât picioarelor obosite şi umflate, cât şi picioarelor reci. Lasă pielea mai catifelată şi mai hidratată, limitând astfel apariţia monturilor şi a bătăturilor.

Pentru orice fel de durere, un Roll-on cu arnică face cu adevărat minuni.

La două săptămâni de la naştere, picioarele mele şi-au revenit fantastic! La trei săptămâni, erau ca înainte de sarcină!

Aşa am aflat că NU EXISTA probleme de retenţie de apă pe care să nu le pot rezolva!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.